ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile'de Rafting Müsabakaları Heyecanı

Şile'de Rafting Müsabakaları Heyecanı

22 Haziran 2022 Çarşamba

Şile Belediyesi ev sahipliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde, Türkiye Rafting Federasyonu ve İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Analig Rafting 3. Grup Müsabakaları Şile’de gerçekleştirildi.

Şile Denizsporlu Sporculara, Ödüllerini Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Verdi
Müsabakalarda birinci olan Şile Denizspor takımı sporcuları, ödüllerini Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın elinden aldılar. Şile Marina Mevkii’nde düzenlenen törene; Şile Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz ile beraber Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Rafting Federasyon Başkanı Fikret Yardımcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Güllüce, İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan, ile kamu kurum ve kuruluş amirleri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, vatandaşlar ve de spor severler katıldı.

Şile marina mevkiinde durgun suda gerçekleştirilen müsabakalara yaklaşık 100’e yakın rafting sporcusu katıldı. Rafting tekniklerinin  değerlendirildiği müsabakalarda sporcular büyük bir mücadele verdi. 2 gün süren müsabakaların sonunda dereceye giren 4 grup Analig final için ter dökecek.    

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’mizin Farklı Spor Branşlarında Da Ses Getiren Bir İlçe Olması İçin Desteklerimizi Sürdüreceğiz!”
Törende söz alan ve Şile Belediyesi olarak, Şile'nin su sporlarında da öne çıkan bir ilçe olması için gerekli tüm desteği sağlayacaklarını ifade eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “Şile’mizde farklı spor branşlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Türkiye Rafting Federasyonu ve İl Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Analig Rafting Grup Müsabakalarında birinci olan Şile Denizspor Rafting takımımıza ödüllerini takdim ettik. Takımımızı ve Şile Denizspor yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. İlgi ve destekleri için Federasyon Başkanımıza ve yetkililerine teşekkür ediyorum. Şile’nin farklı spor branşlarında da ses getiren bir ilçe olması için, Şile'de genç ratfting sporcularının yetiştirilmesi konusunda destek olmayı sürdüreceğiz!” diye konuştu.


 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.