ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile'mizin Yeni Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Göreve Başladı

Şile'mizin Yeni Belediye Başkanı Özgür Kabadayı Göreve Başladı

4 Nisan 2024 Perşembe


31 Mart Yerel Seçimlerinde, Şileli vatandaşlarımızın destekleri ve teveccühleri %51.88 oy oranı ile Şile Belediye Başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partisi adayı Özgür Kabadayı, 4 Mart Perşembe günü Şile İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen mazbatayı vatandaşların da yoğun katılımlarıyla birlikte teslim alarak başkanlık görevine resmi olarak başladı.

Şile için Yepyeni Bir Dönem 

Şile İlçe Seçim Kurulu’nda gerçekleşen mazbata teslim töreninden sonra, oldukça yoğun bir kalabalık eşliğinde yürüyerek Şile Belediye Meydanı’na gelen Başkan Özgür Kabadayı, eski Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’dan mührü teslim aldı. 

Başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Başkan Özgür Kabadayı: “Şile için taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun. İlhan Başkanımıza ve bundan önceki tüm başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Şile’ye hizmet etmek bir vefa borcudur. Biz de bu vefa borcumuzu ödemeye geldik.” ifadelerini kullandı. 

Şile Belediye Meydanı’nda Coşku Dolu Kutlama

Mazbatasını alarak göreve başlayan Özgür Kabadayı, Şile Belediye Meydanı’nda toplanan coşkulu kalabalığa seslendi. Şileli hemşehrilerimize teşekkür eden Başkan Özgür Kabadayı: "Siz değerli komşularıma bize güvendiğiniz için, oylarınızla bu gururlu, onurlu göreve getirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra sizin sevginize, güveninize ve desteğinize layık olmak için çok çabalayacağız. Şile’mizin ihtiyaçlarını birer birer çözecek ve onu hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.” dedi. 

Sözlerine devam eden ve önlerinde oldukça güzel bir dönem olduğunu ifade eden Başkan Özgür Kabadayı: “Bu dönem Şile’mizin gerçek ihtiyaçlarını önceleyeceğiz. İnsanımızı, mahallelerimizi, 7’den 77’ye kucaklayacağız. Sizlerin de destekleriyle, Şilelilerin Şile'yi yönettiği bir dönem başladı. Güveninize, sevginize layık olmak için çok çalışacağız. Seçim zamanı verdiğimiz sözlerimizi Ekrem Başkanımızla birlikte birer birer yerine getireceğiz. En büyük projelerimizden biri olan Şile Belediyesi Tıp Merkezimizi 2024 yılında açacağız.” şeklinde konuştu.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.