Şile’de Ramazan Etkinlikleri Sahnesi Bekir Develi’yi Ağırladı

21 Mart 2024 Perşembe

Şile Belediyesi geleneksel ramazan etkinlikleri çerçevesinde, Şile Nikah Sarayı’nda gerçekleşen Bekir Develi söyleşisinde Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik duygusu vurgulandı.

“İklim-i Ramazan Şile’de Yaşanır.”

Etkinlikte sahnede konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: Ramazan ayının birleştirici ruhunun ve maneviyatının, geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri ile Şile’de yaşandığını ifade ederek: “Gönülleri ferahlatan maneviyatı ve bereketine ortak olduğumuz Ramazan ayı kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte TV Programcısı ve Yazar Sayın Bekir Develi ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Güzel sohbeti için konuğumuza ve katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Bekir Develi Şile’de Yoğun Bir İlgiyle Karşılandı

Şile Belediyesi, Ramazan ayı süresince Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlediği etkinliklerle birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Şile Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında konuk olan Ramazan'da iftar ve sahur programlarını hoş sohbeti ile şenlendiren TV sunucusu ve yazar Bekir Develi, Ramazan ayının sadece ibadet ve oruç tutmanın ötesinde manevi ve toplumsal açıdan da taşıdığı öneme dikkat çekerek: “ Bu mübarek ayda, dualarımız Gazze’deki çocuklarımıza ve İsrail zulmüne uğrayan tüm kardeşlerimize gelsin. Bizler sessiz kaldıkça, İsrail ürünlerini boykot etmedikçe bu acı dinmeyecek, bu işkenceler bitmeyecek. Rabbim bizleri sessiz kalanlardan eylemesin. Bu akşam burada, mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberliği içerisinde beni sizlerle bir araya getiren Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimi iletiyorum. “ dedi.

Yoğun bir katılımın olduğu söyleşi programı, çiçek ve hediye sepeti takdimi ile sona erdi.