ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Sevgiyle, Birlikle, Beraberlikle...

Sevgiyle, Birlikle, Beraberlikle...

6 Mart 2021 Cumartesi

Dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle mahalle ziyaretlerine ara vermek zorunda kalan Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, bugün doğanın ve huzurun merkezi güzel Ağva bölgesinin asırlık çınarları olan İsaköy, Çataklı ve Gökmaslı mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, MKYK ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı ve AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ile hemşehrilerimizle bir araya gelerek bölgenin sorunlarını bizzat vatandaşlarımızdan dinlediler.

Başkan Ocaklı; ‘’Dünden bugüne biz Şile ve Ağva için mesaimizi harcıyoruz. Dün olduğu gibi, bugün de bölgenin sorunlarıyla birebir ilgileniyor, çözüme kavuşturmak için ilgili bakanlıklarımızla, kurumlarımızla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bu salgın sürecinde de en fazla sağlık alanında projeler üreterek, gerek 112 Acil Sağlık Merkezleri gerekse Ağva Sağlık Merkezi için gece gündüz mesaimize devam ettik. Bugün çok şükür ki 112 Acil Sağlık Merkezlerimizin sayısını arttırmayı başardık. Çok yakında Ağva Sağlık Merkezimizin de temelini atacağız inşallah.’’ sözleriyle bölge insanına vermiş olduğu sözlerin yerine getirme mutluluğunu hemşehrilerimizle birlikte paylaştı. ‘’Birlikte Yöneteceğiz’’ Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı, Şile tarihinin rekor düzeyde her kesimin oylarıyla iktidara geldikten sonra sıklıkla ifade ettiği ‘’Birlikte Yöneteceği’’ sözünün hakkını her geçen gün tekrar tekrar hatırlatarak, Şile yönetiminde şeffaf ve ilkeli yönetim anlayışıyla vatandaşların ortak akıl ve fikirleriyle birlikte hareket etmeye devam ediyor.

Çataklı Mahallesi’nde vatandaşların bölge hakkındaki projeler konusunda başkan Ocaklı’ya tam destek verdikleri için tüm ayrı ayrı teşekkür eden Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı: Biz bu ilçeye sevdalıyız. Birlikte Şile için en güzel kararları alacak, bölgenin kalkınmasında birlikte rol üstleneceğiz şeklinde söylemiş olduğu cümlelere hemşehrilerimizden büyük alkış topladı. Sevgiyle, Birlikle ve Beraberlikle! İstanbul seçimlerinden sonra mesaisine iki misli daha fazla çalışarak Şile’nin ve Ağva’nın tüm ihtiyaçlarına koşarak giden Belediye Başkanımız İlhan Ocaklı: Biz hiçbir şekilde hemşehrilerimizin mağdur olmasını istemiyoruz. Büyükşehir’in alanında olan yerlerde bile insiyatif alarak gerekli çalışmaları tamamladık. Her bir kamu kurumunun, cadde ve sokakların dezenfekte işlemlerini tamamladık. Bu kenti birlikte, sevgiyle yöneteceğiz.’’ dedi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.