Başkan Ocaklı Sağlık Çalışanlarıyla İftar Programında Bir Araya Geldi

14 Mart 2024 Perşembe

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından iftar yemeği düzenlendi. Şile’de görev yapan sağlık çalışanlarına özel düzenlenen programa Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’nın yanı sıra Garnizon Komutanı Mehmet Sutaşır, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile ilçede görev yapan sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

“Ramazan Ayının Manevi İkliminde İftar Sofrasında Değerli Hekimlerimiz ve Sağlık Çalışanlarımız ile Buluştuk.”

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Şile Nikâh Sarayı’nda sağlık çalışanları ile iftar yemeğinde bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı iftarın ardından günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Başkan İlhan Ocaklı, sürdürdükleri özverili çalışmalardan ötürü tüm sağlık çalışanlarına müteşekkir olduklarını belirterek: “Gönül bağlarımızı kurduğumuz, Ramazan ayının manevi iklimini yaşadığımız iftar sofrasında değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız ile buluştuk. Bu vesileyle vatanımızın her bir köşesinde, cefakârca görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” dedi.

Şile Belediyesi Dün Olduğu Gibi Bundan Sonra da Şile’de Sağlık Çalışanlarına Hep Destek

Şile Belediyesi olarak dün olduğu gibi bundan sonra da Şile’de sağlık alanında oluşan ihtiyaçların giderilmesi için gereken her desteği sağlayacaklarının altını çizen Başkan İlhan Ocaklı konuşmasını: “Bugün, büyük bir fedakârlık ve özveri içerisinde gece gündüz çalışan hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın değerli emeklerini kutladığımız özel bir gün. Bu özel günde kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sağlık alanında gösterdiğiniz özveri ve gayretler, insanlığın geleceği için umut kaynağı olmaya devam ediyor. Nice sağlık dolu yıllara!” sözleri ile bitirdi.