İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Ayazma Kıyı Düzenleme ve Kum Üzeri Tesis Projesi

Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sağlanan destek ile 2022 Kasım ayı itibariyle yapımına başlanan Kıyı Düzenleme ve Kum Üzeri Tesis Projesi ile birlikte Şile’nin en çok ilgi gören plajı olan Ayazma Plajı estetik bir dokuya kavuşuyor.
Ayazma Plajı üzerinde halihazırda bulunan 12 tesisin yenilenmesi ve turistik açıdan estetik bir görünüm ve standarta kavuşmasına sağlayacak proje ile birlikte 580.506 m² proje alanı üzerinde
520,57 m² Kapalı Alan,
1.Sınıf Emprenyeli Sarıçam kerestesinden 16.855 m² Ahşap Yürüyüş Yolu,
25 Adet Seyir Terası,
2564 m² Çocuk Oyun Alanı,
1900 m² Fitness Alanı,
21038 m² Şezlong Alanı,
 14 adet  Spor Aktivasyon Alanı,
 413 Adet Binek Araç, 83 Adet Engelli Araç ve 10 Adet Otobüs Kapasiteli Otopark Alanı,
2214 Metre Gezinti Yolu,
337 m² Dinlenme Cebi,
3243 m² Servis Yolu
25 Adet Gölge Elemanı,
 1337 Metre Paylaşımlı Bisiklet Yolu ve  11 Adet Bisiklet Parkı tasarlanıp hayata geçirilecektir.
Ayazma Plajı üzerinde yapılacak bu düzenlemelerle alan, çok daha estetik görünüme kavuşacak ve Şile’nin turizm potansiyeline hizmet etmeye devam edecektir. Ayazma Kıyı Düzenleme ve Kum Üzeri Tesis Projesi’nin 2023 Yaz sezonu öncesi tamamlanması hedefleniyor.