Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Baharı Yaşlı Bakımevi Projesi

Şile, demografik yapısı ve yerleşik köy hayatının devam ettiği kırsal mahalleleri sebebiyle yoğun bir yaşlı nüfusuna ev sahipliği yapmaktadır.

Şile Belediyesine gelen talepler doğrultusunda geliştirilen bu projede temel olarak bakıma ihtiyaç duyan, yalnızlıktan sıkılan, sağlık desteği arayan yaşlılarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, yaşadıkları süreyi daha rahat ve aktif geçirmeleri hedeflendi.

Proje kapsamında, konuklarımıza ve yakınlarına kendilerini huzurlu ve güvende hissedebilecekleri, konforlu ve bir o kadar da bakım hizmetini aksatmayacak ferahlıkta mekânlar tasarlandı.

Şile Baharı Yaşlı Bakımevi Projesi kapsamında; 200 yataklı oda, etkinlik alanı, yemekhane, konferans alanı ve atölye alanları oluşturuldu.

Peyzajı, mimari detayları ve hizmet anlayışı ile özellikle yaşlılarımızın Şile’nin sağlıklı havası eşliğinde rehabilite olabilecekleri, yaşıtlarıyla sosyalleşebilecekleri bu önemli proje Şile Belediyesinin sosyal belediyecilik vizyonunun önemli bir yansımasıdır.