Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Bu Yaz Şile Spor Akademisi’nde Sporla Tanışın

13 Haziran 2022 Pazartesi

2022 Yaz Sezonu 20 Haziran Pazartesi Günü Başlayacak
Şile Belediyesi tarafından projelendirilen ve Şile Kaymakamlığı, Şile Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Şile Halk Eğitim Merkezi tarafından ortak protokolle desteklenen ve açıldığı günden bugüne büyük ilgi gören Şile Spor Akademisi 2022 yaz dönemine de damgasını vurmaya hazırlanıyor. Şile Spor Akademisi’nde, Şileli genç, çocuk ve yetişkinlerin tam 23 ayrı branşta spor yapmaya kaldıkları yerden devam edebilecekleri Şile Spor Akademisi Yaz Dönemi başvuruları bugün başladı.

Toplam 23 Branşta Ücretsiz Hizmet Verilecek
Şile Spor Akademisi, 2022 yaz döneminde de toplam 23 ayrı branşta  ücretsiz hizmet vermeyi sürdürüyor. Şile’de bulunan çocuk, genç ve yetişkin spor meraklıları için gerekli malzemelerin Şile Belediyesi tarafından sağlanarak verilen eğitim branşları güreş, basketbol, voleybol hentbol, pilates, yoga, zumba, taichi/nefes egzersizleri, jimnastik, okçuluk, taekwondo, judo, karate, dalga sörfü, plaj voleybolu, tenis, trekking, nordic walking, yüzme, vücut geliştirme, fonksiyonel antrenman, mobil spor ve özel spor eğitimleri. Yaz sezonu boyunca Şile Spor Akademisi Koordinatörlüğü 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet verecek. Yaz sezonu kapanış töreni tarihi ise 28 Ağustos 2022. Eğitimlere katılmak için ilgili başvuru formunu doldurmak yeterli.

Şile Spor Akademisi yaz Dönemi Ön Kayıt Başvuru Formu İçin Lütfen Tıklayınız.

: 0534 500 66 19