ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Bezine Dokunan 100 Kadın: Moda Eğitimiyle Yeni Başlangıçlar

Şile Bezine Dokunan 100 Kadın: Moda Eğitimiyle Yeni Başlangıçlar

19 Ağustos 2023 Cumartesi


İstanbul'un eşsiz güzelliklerine ev sahipliği yapan Şile, bul yıl 34’üncüsü düzenlenen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde Şile Kolektif Tasarım Merkezi’nde Moda Tasarımı eğitimlerini tamamlayan kursiyerle törenle sertifikalarını aldı. 

Sertifikalarını Başkan Ocaklı’nın Elinden Aldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Koordinasyonunda gerçekleşen, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın desteklediği ve Şile Belediyesi tarafından projelendirilen Şile Bezi Kolektif Tasarım Merkezi Moda Tasarımı Eğitimleri’nde ilk 2 grubu tamamlayan kursiyerler sertifika töreninde buluştu. Bu kapsamda düzenlenen Moda Tasarım Eğitimleri, kursiyerlere özgün yeteneklerini geliştirme ve yaratıcılıklarını sergileme fırsatı sunarken, katılımcılar sertifikalarını AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın elinden aldı.

100 Kadın Moda Tasarımcısı Olma Yolunda

Dokuma ustası ve tasarımcı Fırat Neziroğlu’nun liderliğinde eğitimlerini tamamlayan kursiyerler festivalde gerçekleştirilen özel bir törenle, verdikleri emeklerin ve öğrenimlerinin bir simgesi olarak sertifika almanın mutluluğunu yaşadı. Fırat Neziroğlu'nun önderliğinde hayat bulan Moda Tasarımı eğitimi, 100 kadını sertifika sahibi yaparak bir başarı hikayesine dönüştü. Fırat Neziroğlu liderliğinde gerçekleşen eğitimler, kadınların moda sahnesindeki potansiyelini açığa çıkarırken hem bireysel başarılarını hem de kültürel zenginliği gözler önüne serdi.

Yaratıcılık ve Kültürel Miras Buluştu

Sertifika töreninde katılımcıları başarılarından ötürü kutlayan Başkan Ocaklı, ‘Yaratıcılığı ve kültürel mirası bir araya getiren Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nde, Şile Bezi Kolektif Tasarım Merkezi'nin düzenlediği Moda Tasarımı Eğitimi'ne katılan kursiyerlerimizin aldığı sertifikalar, geleceğin modacılarının yeteneklerini taçlandırıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Koordinasyonunda yürütülen İstanbul Kalkınma Ajansının desteklediği ve belediyemiz tarafından projelendirilen Şile Bezi Kolektif Tasarım Merkezi Projesi kısa sürede gurur kaynağımız oldu. Mart ayında başlayan eğitimlerimizde 100 kadınımız Moda Tasarımı eğitimi alırken, workshoplara ise 250 kadınımız katıldı. Hepsini cesaretlerinden ve yeteneklerinden ötürü ayrı ayrı kutluyorum.” diye konuştu.  
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.