Başkan İlhan Ocaklı İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Üyelerini Ağırladı

19 Şubat 2024 Pazartesi

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu mensupları ile düzenlenen programda bir araya geldi. Federasyona bağlı 24 kişilik basın grubu Şile Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan önemli projeleri yerinde inceledi.

Başkan Ocaklı: “Basın Mensuplarımıza Şile’mize Kazandırdığımız Eser ve Hizmetlerimizi Anlattık.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız ile İstanbul’un farklı ilçelerinden Şile’ye gelen İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonuna bağlı basın çalışanları katıldı. Âlâ Cafe Restoran’da düzenlenen programda konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul’un farklı ilçelerinden gelen İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonuna bağlı değerli basın mensuplarımızı kadim değerimiz Şile’de misafir ediyoruz. Beş yıllık görev süremiz boyunca ilçemize kazandırdığımız eser ve hizmetlerimizi anlattık. Şile’mizin tarihi, doğası, kültürü ve mirasını her fırsatta tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.

Beş Yılda Şile’de Ortaya Konan Hizmetler ve Yeni Dönem Projeleri Konuşuldu

Geride bırakılan 5 yıllık zaman zarfı içerisinde Şile’ye kazandırılan yatırımlar Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından basın mensuplarına aktarıldı. Tamamlanan projelerin yanı sıra, devam eden proje alanlarını da dolaşan basın mensupları yapılan çalışmalardan oldukça etkilendiklerini ifade ettiler.