ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile'de Şehitlerimiz için Dualar, Vatan Sevgisi için Tek Yürek

Şile'de Şehitlerimiz için Dualar, Vatan Sevgisi için Tek Yürek

15 Temmuz 2023 Cumartesi

15 Temmuz Ruhu  Şile'de Yaşatıldı: Aziz Vatan Uğruna Destan Yazan Kahramanlar Unutulmadı

Şile Belediyesi, Türkiye'nin birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan en anlamlı günlerinden biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü 7. yılında unutulmaz bir anma etkinliğiyle yâd etti. Vatansever Şileliler, "Türkiye Yüzyılı Kahramanları" temasıyla Hüseyin Keçeci Camii'nde bir araya gelerek, aziz vatan uğruna destan yazan şehitlerimizi dualarla anarak Türkiye'nin geleceğine olan inançlarını pekiştirdi.

14 Temmuz Cuma günü Şile Belediyesinin düzenlediği etkinlik vatan sevgisiyle dolu yüreklerin bir araya gelmesine vesile oldu. Anma etkinliğinde, Hüseyin Keçeci Camii’nde Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına Türkiye Yüzyılı kahramanlarının dualarla anıldığı programa; Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya; Garnizon Komutanı Albay Mehmet Sutaşır, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, Şile İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Bozgedik ile Şile Müftüsü Necmi Ünsal, İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan, Şile Belediyesi birim müdürleri, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anma etkinliğinin ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün vatan ve millet sevgisinin en büyük destanlarından biri olduğunu belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Vatanımızın ve milletimizin geleceğine yönelik karanlık bir saldırıyla karşı karşıya kaldığımız o kritik günde, milletimiz adeta bir kez daha diriliş destanı yazmıştır. Şehitlerimiz, o gece vatanseverlik ve vatan aşkıyla dolu yürekleriyle, eşsiz bir kahramanlık sergilemişlerdir. Bu fedakârlık, ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın da kalbinde sonsuza kadar yer edecek. Bugün burada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde, Türkiye Yüzyılı Kahramanları olarak nitelendirdiğimiz şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. Hüseyin Keçeci Camii'nde gerçekleştirdiğimiz anma etkinliğine katılımınız ve gösterdiğiniz yoğun ilgi, bir kez daha milletimizin vatanına olan bağlılığını ve birlik ruhunu gözler önüne seriyor. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve milletimizi daim ve kâim eylesin.” dedi.

Öğle namazının ardından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlidin ardından vatandaşlara helva ikramı yapıldı. 

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.