ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile’de Yazın Sesi Yükseldi: Konserlerle Dolu Bir Hafta Sonu

Şile’de Yazın Sesi Yükseldi: Konserlerle Dolu Bir Hafta Sonu

24 Temmuz 2023 Pazartesi


Şile Belediyesi, Yaz Boyu Festivali'nin enerjik atmosferiyle bu hafta sonu Şile Kent Meydanı'nda Şile halkına unutulmaz bir yaz deneyimi yaşattı. 

Şile’de Yaz Boyu Festival kapsamında düzenlenen etkinliklerle Şile Kent Meydanı'nın göz alıcı sahnesi, 21 Temmuz Cuma akşamı sevilen pop müzik sanatçısı Burak Kut konseri ile coşkulu bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Tüm Şileliler ve ilçeye tatile gelen turistlerin yoğun bir ilgi gösterdiği konserde, Burak Kut’un sevilen şarkıları hep bir ağızdan söylendi. 22 Temmuz Cumartesi akşamı ise Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçısı Şükriye Tutkun, izleyenleri muhteşem bir konserle büyüledi. Şile Belediyesi Yaz Boyu Festivali, 23 Temmuz Pazar akşamı gerçekleşen Yılmaz Çelik ve Ekibi’nin Sıra Gecesi konseriyle yaz coşkusunu zirveye taşıdı.

90’ların Unutulmaz Şarkıları Şile’de Yankılandı

Şile Kent Meydanı'nda gerçekleşen Burak Kut konseri, büyük bir ilgi gördü. 90'lı yılların unutulmaz şarkılarını seslendiren Burak Kut, izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. "Nerelere Gideceğim", "Çılgınım", "Benimle Oynama", "Sevgi Hırsızı" gibi hit şarkılarını seslendiren sanatçı, gece boyunca enerji dolu performansıyla davetlileri coşturdu. Şile Belediyesinin yaz etkinlikleri kapsamında eğlence dolu geceler tüm hızıyla sürmeye devam ediyor.

Şükriye Tutkun ile Müzik Ziyafeti      

Cuma akşamı gerçekleşen Burak Kut konserinde coşan Şileliler, Cumartesi akşamı Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şükriye Tutkun’a sahnede büyük bir coşkuyla eşlik etti. Türk Halk Müziği’nin incisi olarak sahnede sevilen türküleri seslendiren eşsiz sesi ve yorumuyla izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan Tutkun, geniş repertuarıyla türkülerden özgün eserlere uzanan müthiş bir performans sergiledi. Şükriye Tutkun’un güçlü sahne enerjisi, tüm Şile’ye unutulmaz anlar yaşattı.

Şile’ye Değer Katmaya Devam Edeceğiz

Hafta sonu pop müzik ve Türk Halk Müziği ezgileri ile unutulmaz iki gece yaşayan Şileliler, 23 Temmuz Pazar akşamı gerçekleşen "Yılmaz Çelik ve Ekibi ile Sıra Gecesi" konserinde büyük bir coşku yaşadı.  İstanbul Milletvekili Yahya Çelik ve birçok vatandaşın coşkulu katılımıyla gerçekleşen konserde vatandaşlara seslenen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi Yaz Boyu konserlerine katılan değerli sanatçılara teşekkürlerini sundu. Başkan Ocaklı: “Belediye olarak Şile'nin kültürel ve sanatsal zenginliğini her daim artırmaya kararlıyız. Festival ve kültürel etkinliklerimizle Şile’ye değer katmaya devam edeceğiz. Sezon boyunca düzenlenecek etkinliklerle Şile halkına ve ilçemize tatile gelen vatandaşlarımıza keyif dolu anlar yaşatmayı sürdüreceğiz. Bu hafta sonu muhteşem sesleri ve repertuarlarıyla Şile’mizi coşturan tüm sanatçılarımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Şile Sıra Gecesinde Buluştu

Yılmaz Çelik ve ekibi, Türkiye’nin dört bir yanından seslendirdikleri türkülerle Şilelilere keyifli anlar yaşattığı gecede, katılımcılara çiğ köfte ikramında bulunuldu. Müziğin ve coşkunun bir arada olduğu bu muhteşem etkinliklerimizden haberdar olmak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.