ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Belediyesinden Fırtına Mesaisi

Şile Belediyesinden Fırtına Mesaisi

20 Kasım 2023 Pazartesi


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sarı kodlu sağanak yağış uyarısı sonrasında başta İstanbul olmak üzere Türkiye genelinde olumsuz hava koşulları hayatı olumsuz etkilerken, Şile Belediyesi şiddetli fırtına ve sağanak yağıştan etkilenen bölgelerde çalışmalarını aralıksız sürdürdü.
 
Şile Belediyesi Ekipleri Tam Kadro Sahada 

Hafta sonu yaşanan ve etkisi tüm Türkiye’de hissedilen aşırı yağış ve şiddetli fırtınanın etkisiyle yaşanan olumsuzluklar Şile Belediyesi ekipleri tarafından hızla bertaraf edildi. Şile Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri, Sosyal Destek Hizmetleri ve Zabıta Müdürlüklerine bağlı ekipler ile hizmet araçları fırtınadan etkilenen noktalarda yoğun bir mesai harcadı.

Fırtına boyunca yoğun mesai harcayan ekipler, ilçe genelinde yağmur suyu ızgaraları, kanalizasyon hatları ve derelerde temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Zorlu hava koşulları altında canla başla çalışan ekipler, mazgal ve rögarların temizliğini yaparak su akışını sağladı ve kısmi su birikintilerine de anında müdahale sağladı. Fırtınanın yıkıcı etkisinin hissedildiği noktalarda yürütülen temizlik çalışmaları ile Şile ve Ağva’da yaşanan olumsuzlukların izleri siliniyor. 
 
Başkan Ocaklı: “Yağışın Olumsuz Etkilerini Kurumlarımızla Birlikte Hızlıca Bertaraf Edeceğiz.”


İstanbul Valisi Davut Gül, AFAD İl Müdürü Ercan Akar, İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve beraberindeki teknik ekip ile şiddetli fırtına sebebiyle Ağva Mahallesi’nde ve Şile genelinde hasar tespit çalışmaları gerçekleştirdiklerini aktaran Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “İstanbul Valiliğimiz ile birlikte koordine olarak şiddetli fırtına ve sağanak yağmurdan etkilenen vatandaşlarımızın zararını karşılamak için gerekli çalışmaları hızlandırdık. Saha incelemelerimizi sürdürüyoruz. Türkiye genelinde etkisini hissettiren şiddetli fırtına ve sağanak yağışın olumsuz etkisini kurumlarımızla birlikte hızlıca bertaraf edeceğiz. Hızı 110 km’yi bulan rüzgarın ve 9 metreyi aşan dalga boyunun da etkisiyle özellikle liman bölgemizde zarar gören esnafımıza ve bu büyük afetten etkilenen tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”  dedi.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.