ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi "Adım Adım Yerinde Hizmet" Çalışmalarının 32. Durağı Kurfallı Mahallesi

Şile Belediyesi "Adım Adım Yerinde Hizmet" Çalışmalarının 32. Durağı Kurfallı Mahallesi

24 Ocak 2023 Salı

Şile’nin İhtiyaçlarına Adım Adım Yerinde Çözüm
Şile Belediyesi sürdürülebilir belediyecilik anlayışı ile ilçe genelinde hayata geçirdiği “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarına 32. Durağı olan Kurfallı ile devam etti. Kurfallı Mahallesi’ne bağlı Mansur yerleşkesini de kapsayan çalışmalar öncesi kahvaltı programında vatandaşlarla bir araya gelindi ve mahallenin ihtiyaçları yerinde tespit edilerek, gerekli çalışmalar tamamlandı.
 
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “‘Adım Adım, Yerinde Hizmet’ Çalışmalarımıza Ara Vermeden Devam Edeceğiz’’
Kurfallı Mahallesi’ndeki çalışmalar öncesi gelenekselleşen kahvaltı programı ile  vatandaşlarla bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalleli ile sohbet ederek, talep, öneri ve görüşleri yerinde dinledi. Şile’de her mahalleye yaz kış demeden hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Adım Adım, Yerinde Hizmet” çalışmalarımızın 32.’cisini Kurfallı Mahallemizde gerçekleştiriyoruz. Mahalle muhtarımıza ve mahalle halkına yaptıkları güzel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. İlçemiz genelinde sahada eksik olan ne varsa yerinde görerek tespit ediyor ve müdahale ediyoruz. Orta ve uzun vadede yapılacak olan bütün çalışmalarımızı planlayarak, tüm arkadaşlarımız ile birlikte hizmetleri yerine getiriyoruz. Adım Adım Yerinde Hizmet çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.
 
Şile Mahallelerinin A’dan Z’ye Tüm İhtiyaçları İçin “Adım Adım Yerinde Hizmet”
Şile Belediyesi’ne bağlı tüm birimlerin hazır bulunduğu ve Şile’deki her bir mahallenin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçları için gerçekleştirilen “Adım Adım Yerinde Hizmet” çalışmalarının 32. durağı olan Kurfallı  Mahallesi’nde; ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım, cami temizliği, asfalt yama, bakım-onarım ve kilit taş onarımı, genel bakım onarım çalışmaları ile sağlık taraması, geri dönüşüm ve sıfır atık bilgilendirme çalışmaları ve Şile Kart üyelik hizmeti gibi birçok hizmet mahalle ile buluştu.
 

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.