ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Hayvanseverlerle Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Hayvanseverlerle Buluştu

28 Şubat 2024 Çarşamba


Göreve geldiği günden günümüze sokak hayvanlarının sağlıklı yaşamaları için gerekli hassasiyetleri özenle gösteren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, düzenlediği programda Şileli hayvanseverler ile bir araya geldi.
 
Şile’de Faaliyet Gösteren Hayvansever Dernekleri Üyeleri ile Buluştu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’de faaliyet gösteren STK’lar ile buluşmaya devam ediyor. Başkan İlhan Ocaklı, Şile'de sokak hayvanları için 5 yıllık görev süresi boyunca Şile Belediyesi olarak neler yapıldığını ve veterinerlik hizmetleri alanında yeni dönemde yapılacak yatırımlara dair bilgi alışverişinde bulunmak için hayvanseverler ile buluştu.
 
“Patili Dostlarımız için Gelecek Dönemde Belediye Bütçemizi de Çalışmalarımızı da Artıracağız.”

Şile Belediyesi tarafından hazırladıkları yeni projelerle ilçe ihtiyaçlarına daha kapsamlı şekilde cevap vereceklerini belirten Başkan İlhan Ocaklı, yaptığı konuşmada: “Hayvansever dostlarımızla düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik. Güzel Şile’mize bugüne kadar sevimli dostlarımız için kazandırdığımız yatırımlarımızı, önümüzdeki dönem hayata geçireceğimiz proje ve hizmetlerimizi  kendileriyle paylaştık. Gelecek dönem patili dostlarımız için belediye bütçemizi daha fazla artıracak, çalışmalarımızı daha ileri seviyelere taşıyacağız.” ifadelerine yer verdi.
 
Patihane ile Şile Belediyesi Sevimli Dostları Asla  Yalnız Bırakmayacak

Sokakta yaşayan patili dostlara gerek beslenme, gerekse sağlıkları konusunda titizlikle ve hassasiyetle görevlerini yerine getiren Şile Belediyesi’nin yeni dönem projelerinden biri olan ‘Patihane Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ Şile sokaklarında yaşayan hayvanların sağlık sorunlarının tespit ve tedavisi, onların sosyal adaptasyon sürecinin sağlanması ve uygun koşullarda bakım ve barınma imkânı sunacak. Şile Belediyesi 2019’dan bugüne kadar veterinerlik hizmetlerinde sürekli yukarıya taşıdığı çıtayı yeni dönemde de hayata geçireceği Patihane Projesi ile taçlandıracak. Mimari anlayışı ve özellikleriyle İstanbul’a örnek olacak projede bakıma muhtaç sokak hayvanları doğal ortamda, veteriner gözetiminde yaşamlarına devam edebilecekler. Toplamda 1550 m² kapalı kullanım alanına sahip projede tedavi ünitelerinin bulunduğu bakım merkezi ile, doğanın içine yayılan 65 adet yaşam ünitesi bulunacak.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.