Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Temel Atma Töreni Gerçekleşti

23 Şubat 2024 Cuma

Karamandere Mahallesi’ne inşa edilecek olan projelendirilme ve mimari çizimleri Şile Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Karamandere Ekrem Özbilgin Camii’nin temeli törenle atıldı.

Ekrem Özbilgin’in Aziz Hatırası için

Karamandere Mahallesi’nde eski cami yeri üzerinde inşa edilecek yeni caminin temel atma töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Temel atma töreninde konuşma yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Merhum Ekrem Özbilgin ağabeyimizin isminin yaşatılacağı camimizin projesini belediye olarak gerçekleştirdik. Mahallemize hayırlı olsun ayrıca iş insanı Ömer Özbilgin ve tüm aile fertlerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlarımızı, ibadetlerimizi kabul eylesin. Merhum Ekrem Özbilgin ağabeyimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

“Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Şimdiden Şile’mize Hayırlı, Uğurlu Olsun.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, törendeki konuşmasında camilerin, dini ve kültürel yaşamın canlanması açısından önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, “Karamandere Ekrem Özbilgin Camii inşallah bölgemize fazlasıyla yetecek güzel bir ibadethane. Kutsallarımız, bayrağımız, camimiz, minaremiz, ezanımız ve toprağımız bizim vazgeçilmezimiz. Karamandere Ekrem Özbilgin Camii Şile’mize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Şile Belediyesi’nin “Söz verdiği Gibi” Bir Hizmet Projesi Daha Hayata Geçti

Yapılan konuşmaların ardından Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile birlikte İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan, İlçe Müftüsü Necmi Ünsal, iş insanı Ömer Özbilgin, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve mahalle sakinlerinin katıldığı törende Karamandere Ekrem Özbilgin Camii'nin temeli dualarla atıldı.