ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Hayatı Paylaşmak için Engel Yok

Hayatı Paylaşmak için Engel Yok

3 Aralık 2023 Pazar


Şile Belediyesinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlediği programda Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’de yaşayan özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile bir araya geldi.
 
Başkan Ocaklı: “Onlar Bizim Kıymetlilerimiz, Bir Tebessümleri Ömre Bedel!”


3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün toplumda engellilik konusunda farkındalık oluşturması ve özel gereksinimli bireylerin sorunlarının çözümüne katkı sağlaması bakımından oldukça önemli olduğuna dikkat çeken Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı etkinlikte yaptığı konuşmada: “Her yıl olduğu gibi arkadaşlarımızla günün anlam ve önemine binaen bir etkinlik düzenledik. Bizim için gerçekten duygu yüklü ve anlamlı bir program oldu. Bugün evlatlarımızın ve ailelerimizin yanında olabilmek adına ve onları mutlu edebilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Onlar için daha iyisini, daha güzelini yapabilmek için önümüzdeki günlerde inşallah daha sağlıklı bir mücadeleyi hep beraber vereceğiz. Çünkü daha iyisini hak ediyorlar. Onlar bizim çok kıymetlilerimiz, çok değerlilerimiz. Onların tek bir tebessümü ömre bedel. Dileğimiz sadece bir gün değil, 365 gün onlarla bir arada olabilmek, heyecanlarına, mutluluklarına ortak olabilmek. Böylesine anlamlı ve özel bir etkinliğe ön ayak olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
 
Özel Gereksinimli Çocuklar ile Keyifli Dakikalar

Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe; Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Okan Ayhan, Şile İMKB Halk Eğitimi Müdürü Yüksel Ürün,  Ağva Kanan İlkokulu Müdürü Nesrin Özge Taşçı, STK temsilcileri ve Şile’de yaşayan özel gereksinimli bireyler ile aileleri katıldı. 11.30-14.00 saatleri arasında Şile Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen etkinlikte; özel gereksinimli çocuklar için Geri Dönüşüm Atölyesi, Tuval Boyama Atölyesi, Sosis Balon Yapımı, Müzik Dinletisi, Yüz Boyama ve Palyaço Gösterisi düzenlendi, neşeli müzikler eşliğinde dans edildi ve birlikte keyifli vakit geçirildi.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.