Başkan İlhan Ocaklı STK Temsilcileriyle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

27 Şubat 2024 Salı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesisleri’nde Şile’de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcilerini ağırladı. Başkan Ocaklı, başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeler ile gelecek dönemdeki hedeflerini anlattı.

“Şile’mizin Geleceğine Hep Birlikte İmza Atacağız.”

Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ortak akılla yönetim anlayışının başarıyı her alanda getirdiğini vurgulayarak: “İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve değerli yönetimleriyle bir araya geldik. Şile Belediyesi olarak bugüne kadar ilçemize kazandırdıklarımızdan yola çıkarak, yeni dönem içinde duyduğumuz heyecanı STK’larımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Hep birlikte Şile’mizin geleceğine imza atacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

İşbirliği Yeni Dönemde de Devam Edecek

Şile genelinde sivil toplum kuruluşlarının gerçekleştirdiği etkinliklere yerel yönetim olarak katkı sunan Şile Belediye Başkanı’na teşekkür eden temsilciler, bundan sonraki süreçte de Şile Belediyesi ile işbirliklerinin devam edeceğini belirtiler. Sivil toplum kuruluşlarının varlığının yerel yönetimlere de güç verdiğini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi