ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Şile'nin Gecesi Oğuzhan Koç'la Aydınlandı

Şile'nin Gecesi Oğuzhan Koç'la Aydınlandı

19 Ağustos 2023 Cumartesi

Hafta boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ilçede ağırlayan 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali'nin altıncı gününde, sahnesinde pop müziğin sevilen sesi Oğuzhan Koç ile coşkulu bir gece yaşandı.  Oğuzhan Koç'un enerjisi, sahne performansı ve unutulmaz anlar, festivalin en parlak anıları arasında yerini aldı. Gençlerin ve her yaştan müzikseverin kalbinde ayrı bir notaya dönüşen bu gece, Şile'nin kültürel mirasına yeni bir renk kattı.

Oğuzhan Koç Şile’de Coştu

Şile'nin eşsiz atmosferinde gerçekleşen konserde Oğuzhan Koç'un enerjisiyle festival enerjisi daha da yükseldi.  Oğuzhan Koç, sahneye adım attığı andan itibaren, konseri izlemeye gelen Şilelileri coşturdu. Sahnedeki karizması, samimi tavırlarıyla konseri izlemeye gelenler ile müthiş bir bağ kuran pop müziğin ünlü sesi Şile Festival Sahnesi’ni müzik ile doldurdu. Oğuzhan Koç’un genç hayranları tüm parçalara hep bir ağızdan eşlik etti. 

Müziğin ve Sanatın Gücü’nü Hissediyoruz

Konser sonunda AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu ile birlikte sahneye çıkan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, hem Oğuzhan Koç'a hem de katılımcılara duyduğu teşekkürü bir kez daha dile getirdi. Başkan Ocaklı, “Bu gece festivalimize katılarak daha da anlamlı kılan Sayın Milletvekilimiz Hulki Cevizoğlu’na öncelikli olarak teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu gece burada olmak, müziğin ve sanatın gücünü bir kez daha hissetmek gerçekten büyüleyiciydi. Festivalin kültürel zenginliği ve sanatsal renkliliği ile Şile'nin tanıtımına katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.