Şile Dev Yatırımlarla Buluşmaya Devam Ediyor

6 Kasım 2023 Pazartesi

Şile Belediyesi, bakanlık ve kamu kurumlarının destekleriyle Şile’yi güçlendirmeye ve yatırımlarla buluşturmaya devam ediyor. Şile genelinde özellikle olumsuz hava koşulları esnasında zaman zaman yaşanan elektrik kesintilerine son verecek ve elektrik altyapısının güçlendirilmesini sağlayacak çok önemli bir yatırım daha Şile Belediye Başkanı Sayın İlhan Ocaklı’nın girişimleriyle hayata geçirildi.

Başkan Ocaklı: “İlçemize Yeni Müjdeler Vermeye Devam Ediyoruz.”

Ahmetli Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni Transformatör Merkezi hakkında açıklama yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “İlçemizde zaman zaman yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçebilmek ve elektrik alt yapımızı güçlendirebilmek için çok önemli bir yatırımı daha Şile ile buluşturuyoruz. Aktarma organları ve tesis ile toplamda 322 Milyon TL’ye mal olacak Şile Transformatör Merkezi hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

Şile 154 KW Transformatör Merkezi Hayırlı Olsun

İstanbul’un en popüler ilçelerinden biri olan Şile’de yaşayanların kesintisiz enerji hizmeti alabilmeleri için Şile Belediyesinin girişimleri ve talebiyle Ahmetli Mahallesi’nde yapımına başlanan 154 KW Transformatör Merkezi ve yenilenecek dağıtım ağı ile bölgede enerji kesintisi yaşanmaması hedefleniyor. TEİAŞ tarafından yapımına hızla devam edilen tesis toplamda 322 Milyon TL’ye mal olacak.