ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Muhtarlarla Buluştu

 Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Muhtarlarla Buluştu

16 Şubat 2024 Cuma


Şile Belediye Başkanı ve Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Şile Belediyesi tarafından geride kalan 5 yıl içerisinde hayata geçirilen çalışmalara ve gelecek 5 yıla dair hedeflere yönelik bilgi aktardı. 
 
Şile Muhtarlar Derneği Başkanı Metin Metiner ile çok sayıda muhtarın katıldığı programda muhtarlar da mahalleleri ile ilgili görüş, öneri ve taleplerini Belediye Başkanı Ocaklı’ya ilettiler.

“Zorluklarla Dolu Bir 5 Yılı Sizlerle Birlikte Geride Bıraktık.”

Tüm bu zorlu süreçleri birlikte yönettiklerini dile getiren Şile Belediye Başkanı ve Şile Belediye Başkan Adayı İlhan Ocaklı: “Mahallelerimizde sizler, ilçede bizler olmak üzere özellikle belirtmek isterim ki zorluklarla dolu bir 5 yılı sizlerle birlikte yaşadık ve geride bıraktık. Tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi ile birlikte mücadele ettik. Asrın felaketini birlikte yönettik. İstanbul’da zorlu süreçleri en iyi yöneten ilçeler arasında Şile olarak birlikte yer aldık. Deprem döneminde Antakya Küçükdalyan bölgesinde küçük bir Şile Belediyesi kurduk ve yardıma muhtaç olan insanlarımıza yardım eli uzatan bir Şile Belediyesi son ana kadar orada görev yaptı. Tüm olumsuzluklara rağmen Şile Belediyesi dimdik ayakta kaldı.” ifadelerini kullandı.

“Şile Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Olma Yolunda Hızlı Adımlarla İlerliyor.”

Şile Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalarla ulusal ölçekte birçok ödül kazandıklarını belirten Başkan Ocaklı: “Tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarımızdan ödün vermedik. Şile için söz verdiğimizden çok daha fazlasını hayata geçirdik. Şile’nin gelecek yüzyılına hizmet edecek fiziki projelerimizin haricinde sosyal ve kültürel belediyecilik alanında da çok önemli işlere imza attık. Birçok sosyal belediyecilik çalışmasını hayata geçirdik. Önemli etkinliklere imza attık. Festivalimiz iki yıl üst üste ülke gündemine oturdu. Tüm bu çalışmalar, farklı alanlarda, farklı kuruluşlar tarafından ödüle layık görüldü. Ulusal ölçekte 5, toplamda 9 ödülü Şile’mize kazandırdık. Bunlar bizim değil, sizin ödülleriniz, Şile’nin ödülleri… Elbette bunlar kolay olmuyor. Şile artık parmakla gösterilen bir ilçe. İlçemize dünyada marka ve turizm değeri yüksek olan bir tesisinin inşaatı başladı, özel hastaneler bizimle görüşüyorlar yeni dönemde onlarında ilçemizde faaliyet göstermelerini sağlayacağız. Çok sayıda akademisyen, iş insanı, turizmci, sanatçı Şile’ye yerleşti. Şile yalnızca İstanbul’un değil tüm Türkiye’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor.” dedi.

“Köy Meydanlarımıza Mahallelerimize Şile Belediyesi İmzasını Atacağız.”

Toplantıda muhtarlarla hep yan yana, hep omuz omuza olduklarını aktaran Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “5 yıldır birlikte çalıştığımız kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelerek Şile’mizin dününü, bugününü, yarınını konuştuk. Şile Belediyesi olarak muhtarlıklarımızdan gelen taleplere bugüne kadar her zaman destek olduk. Yeni dönemde de mahallelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Mahallelerimize yeni halı sahalar kazandıracağız. Köy meydanlarımızı düzenleyerek, mahallelerimize Şile Belediyesinin imzasını atacağız. Tescilli tarihi ahşap evlerimizle ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığımızla birlikte kapsamlı bir proje üzerine çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şile’mizin sivil mimari kimliğini yansıtan bu yapıları yaşatacağız. Yalnız yaşayan büyüklerimiz için kapsamlı bir huzurevini yeni dönemde ilçemize kazandıracağız. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Bugünden sonra da yeni hedeflerimizi hayata geçirebilmek için durmadan yorulmadan çalışacağız. Toplantımıza katılan, bizlerle bir arada olan kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Şile'nin Dört Bir Noktasında Eşit Hizmet

Şile için yaptıkları çalışmalarda en büyük ortaklarının başında mahalle muhtarlarının geldiğini söyleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve muhtarların yer aldığı sohbet havasındaki buluşmada Başkan Ocaklı, muhtarların talep ve önerilerini de dinledi. Şile'nin dört bir noktasında eşit hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Başkan Ocaklı, muhtarlardan gelen talepleri de değerlendirerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. Toplantıya katılan muhtarlar da çalışmaları ile kendilerine büyük destek veren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya ve Şile Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.