Başkan Ocaklı Şile Belediyesi Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

2 Şubat 2024 Cuma

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediyesi çalışanları ile BEM-BİR-SEN ve Hizmet-İŞ daveti ile bir araya geldi. Şile Nikâh Sarayı’nda icra edilen toplantıya Şile Belediye Başkanı ilhan Ocaklı BEM-BİR-SEN 7’nolu Şube Başkanı Sayın Harun Kopuz, Hizmet-İş 5’nolu Şube Başkanı Sayın Mustafa Şişman, belediye başkan danışmanları, başkan yardımcıları, belediye birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Ocaklı: “Burası, Benim Büyük Ailem.”

Programda yaptığı konuşmada, yaklaşık 5 yıldır belediye çalışanları ile beraber çalışmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “BEM-BİR-SEN 7’nolu Şube Başkanı Sayın Harun Kopuz, Hizmet-İş 5’nolu Şube Başkanı Sayın Mustafa Şişman ile çalışanlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi hususunda protokolümüzü imzaladık. 5 yıllık süreçte bu kadim ilçeye birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum değerli çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldik. Şile’mizin gelecek yüzyılını inşa eden kadro burada, ben sizlerden razıyım. Bugüne kadar Şile’ye kazandırdığımız eser ve hizmetlere yeni dönemde de sizinle beraber hiç bitmeyen heyecanımızla kıymetli Şileliler için çalışmaya aşkla, inançla ve sevgiyle devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Ocaklı: “Şile’ye Kazandırdığımız Her Hizmet Sizin Eserinizdir.”

Şile Belediyesinin küresel salgın, global krizler, bölgesel savaşlar ve doğal felaketlere rağmen hizmetlerinde hiçbir aksama olmadığını belirten ve özverili çalışmaları için belediye çalışanlarına teşekkür eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: ‘’Şile’ye kazandırdığımız her proje bu ilçeye kattığımız her değerde bizlerin bir aile olarak hareket etmesi ve Şile’yi çok sevmemizin katkısı büyük. Şile’ye kazandırdığımız her hizmet sizin eseriniz. Bu başarı sizin başarınız. Önümüzdeki dönemde yine sizlerle birlikte çok daha güzel ve büyük işlere imza atacağız. Bu dönemde ortaya koyduğumuz hizmetler, yatırımlar, etkinlikler ile Türkiye çapında büyük ödüller aldık. Bu ödüller sizin, bu ödüller her biri sizin başarınızın tescilidir.” ifadelerini kullandı.

5 yıl boyunca gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmaların yer aldığı video gösterimi sonrası Şile Belediyesinden emekli olan personellere plaket verilmesiyle son bulan programda Şile Belediyesi personelinin motivasyonu ve coşkusu geceye damga vurdu.

Belediye Personeli Özlük Haklarını İyileştirecek Olan Protokol İmzaladı

Şile Belediyesi, sendikalarla birlikte belediye çalışanlarından yana yürüttüğü sözleşmelerle çalışanların özlük haklarını iyileştirmeye, ekonomik ve sosyal haklarını korumaya devam ediyor. Şile Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ve Hizmet-İş arasında personel özlük haklarının iyileştirilmesi protokolü imzalandı.