Başkan İlhan Ocaklı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Basın Mensuplarını Ağırladı

10 Ocak 2024 Çarşamba

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile Şile’de görev yapan yerel basın mensuplarını Çamlık Mercan Köşk Sosyal Tesisleri’nde ağırladı.

Başkan Ocaklı: “Tüm Basın Emekçilerimizin “Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutluyorum.”

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Şile’de görev yapan basın mensuplarıyla birlikte kutladı. Mercanköşk Çamlık  Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ve belediye başkan danışmanları ile başkan yardımcılarının da katıldığı programda basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan İlhan Ocaklı: “Yerel basınımızın kıymetli mensuplarıyla bir aradayız. Habercilik etiği çerçevesinde, gece gündüz fedakârca mesleklerini icra eden tüm basın emekçilerimizin “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, çalışmalarında ve yayın hayatlarında başarılar diliyorum. Vatandaşlarımız için, doğru haber için sahada olan, bölgemizin nabzını tutan gazetecilerimizle aynı masa etrafında buluşmak bizim için mutluluk verici. Gerek görev başında olan, gerekse emekli olan tüm basın mensuplarımızın bu önemli gününü içtenlikle kutluyorum.” dedi.

Daha sonra basın mensuplarının Şile’ye dair fikirlerini, önerilerini dinleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, yerel seçimler, Şile Belediyesi tarafından son dönemde kazanılan ödüller, sürdürülen projeler ve yeni yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi.