Adamlar’a Binlerce Kişilik Koro Eşlik Etti

17 Ağustos 2023 Perşembe

Şile'nin zengin kültürünü yansıtan 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin dördüncü gününde sevilen sanatçı Can Gox ve son yılların popüler gruplarından Adamlar sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye Şile Bezi gömleği ile çıkan Can Gox, özgün yorumuyla konsere katılan Şilelileri ve misafirlere müzik ziyafeti yaşatırken, özellikle gençlerin hayran olduğu Adamlar sevilen şarkılarını Şilelilerle birlikte söyledi.

Adamlar’a Binlerce Kişilik Koro Eşlik Etti

Müzik dolu geceye Can Gox'un sevilen şarkıları ile başlayarak müzikseverlere unutulmaz saatler yaşatırken, binlerce kişi şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Can Gox’un kendini has yorumu ile seslendirdiği şarkılar Festival coşkusunu artırırken, Can Gox’un ardından sahneye son yılların en büyük çıkış yapan grupları arasında yer alan Adamlar sahneye çıkarak, eğlenceyi en üst seviyeye taşıdı.  Sevenleriyle Şile konser sahnesinde buluşan 'Adamlar', büyük bir ilgiyle karşılandı. Binlerce kişinin etkinlik alanını doldurduğu konserde grup, sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Kapısı Kapalı, Acının İlacı gibi hit şarkılarını seslendiren Adamlar’a binlerce kişilik koro eşlik ederek, şarkıları birlikte söyledi.

Geçmişimizi Geleceğe Taşıyoruz

Konser sırasında sahneye çıkan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Can Gox'un performansını ve Şile bezi gömleğiyle sahnede sergilediği anlamlı mesajı vurgulayarak şöyle şunları söyledi: "Can Gox'un sahnesinde Şile bezi ile birleşen müziği, kültürümüzü modern dünyayla buluşturan harika bir örnek oldu. Geçmişimizi geleceğe taşımanın en güzel yollarından biri de budur. Şile bezi gibi köklü bir değeri sanatla birleştirdiği için Can Gox'a teşekkür ederim. Ayrıca festival sahnemizde ilk defa yer alan gençlerin sevgilisi Adamlar’ın yarattığı coşkuyu görebiliyorum. Bu kadar büyük bir coşku festivalimize çok yakıştı. Aynı zamanda festivalimize katılan tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmak, bu etkinliği gerçekleştirmek bizim için büyük bir gurur kaynağı…" dedi.
Festivalin dördüncü günü sahneye çıkan Can Gox ve Adamlar birbirinden üstün müzik performanslarıyla 34. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde müzik tutkunlarına muhteşem bir gece yaşattı.