Başkan Ocaklı Bilgi Kuram Koleji’ni Ziyaret Etti

6 Şubat 2024 Salı

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; Şile’de faaliyet gösteren okulları, öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etmeye, derslerine ve enerjilerine ortak olmaya devam ediyor. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı bu kapsamda Çavuş Mahallesi’nde bulunan Bilgi Kuram Koleji’ni ziyaret etti.

Bölge İkincisi Olan Gençler ile Fikir Alışverişi

Bilgi Kuram Kolejini ziyaret eden Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, burada yarıyıl tatili sonrası eğitim ve öğretime kaldığı yerden devam eden öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan İlhan Ocaklı, İstanbul Bölgesi Robotik Kodlama Turnuvası’nda Bilgi Kuram Koleji takımı olarak bölge ikincisi olan gençler ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu, isteklerini dinledi.

“İstanbul Bölgesi Robotik Kodlama Turnuvası İkincisi Olan Gençlerimize Ödüllerini Verdik.”

Şile Belediyesi olarak eğitime çok önem verdiklerinin altını çizen Belediye Başkanı İlhan Ocaklı Bilgi Kuram Kolejine yaptığı ziyaret esnasındaki konuşmasında: “İstanbul Bölgesi Robotik Kodlama Turnuvası’na katılarak bölge ikincisi olan gençlerimize ödüllerini verdik. Gençlerimizin başarılarını tebrik ediyorum. Şile Belediyesi olarak her platformda öğrencilerimize destek olmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Şile Belediyesi tarafından hazırlanan kırtasiye setlerinin öğrencilere dağıtılmasıyla son buldu.