ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Başkan İlhan Ocaklı Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

Başkan İlhan Ocaklı Öğrencilerin Karne Sevincine Ortak Oldu

19 Ocak 2024 Cuma


Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönem kapanışında öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Karnelerini Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın elinden alan minikler büyük sevinç yaşadı.
 
Şile’de Karne Heyecanı

Şile Ahmetli Yahşibey İlkokulu’nda düzenlenen karne törenine Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Okan Ayhan’ın yanı sıra öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Başkan İlhan Ocaklı: “İyi Tatiller Çocuklar!”  


Karne dağıtımında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, öğrencilerin bu mutlu günlerinde yanlarında olmaktan ve karne vermekten büyük memnuniyet duyduğunu söyleyerek: “İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Nebi Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Okan Ayhan ile beraber Ahmetli Yahşi Bey İlkokulu’nda değerlerimiz, evlatlarımızın karne heyecanına ortak oluyoruz. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı, öğretmenlerimizi tebrik ediyor, hepsine iyi tatiller diliyorum.” ifadelerini kullandı.
 
Minik Öğrenciler Karnelerini Başkan Ocaklı’dan Aldı

Karnelerini Belediye Başkanı İlhan Ocaklı'nın elinden alan çocuklar büyük sevinç yaşarken, Başkan İlhan Ocaklı, karne heyecanı yaşayan çocuklarla sohbet ederek heyecanlarına ortak oldu.
 
Öğrencilerin yorucu bir dönemin ardından hak ettikleri tatile kavuştuklarını ve enerji toplayarak ikinci döneme başlayacaklarını belirten Başkan İlhan Ocaklı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönem kapanışında Şile’de çocuklarla çok güzel bir iletişim kurduklarını ve çok mutlu olduklarını belirtti. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, boya kalemi setinden oluşan hediyeleri sınıfları gezerek öğrencilere armağan ederek her öğrenciyi de ayrı ayrı tebrik etti.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.