ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi Fitness Merkezi Hizmete Açıldı!

Şile Belediyesi Fitness Merkezi Hizmete Açıldı!

15 Haziran 2022 Çarşamba

Söz Verilen Çalışmalar Birer Birer Tamamlanıyor
Şile'de sporun ve sporcunun her zaman yanında olan ve Şile için birbirinden önemli yatırımları hayata geçiren Şile Belediyesi, önemli bir çalışmaya daha imza atarak, Şile Spor Akademisi bünyesinde Şile Belediyesi Fitness Merkezi’ni törenle hizmete açtı. 
Şile Belediyesi tarafından projelendirilerek hazırlanan ve sporseverlerin kullanımına sunulan merkez, profesyonel fitness cihazlarıyla donatıldı. Şile etkinlik çayırında gerçekleştirilen açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başladı. 

Milli Sporcularla “Gençlik ve Spor Üzerine”…
Fitness Merkezi açılışı öncesi Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanı Recep Kara, Grekoromen Güreş Milli Takımı Antrenörü Cenk İldem, Başpehlivan Fatih Koyuncu ve Şile Belediyesi Spor Koordinatörü Mecit Yıldırım bir söyleşi programına katıldılar. Söyleşi esnasında söz alan milli sporcular, spor hayatları boyunca yaşadıkları deneyimleri gençlerle ve izleyicilerle paylaşma imkanı buldular.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Söz Verdiğimiz Gibi Hassasiyetle Şile’deki Sportif Faaliyetleri Destekliyoruz.”
Söyleşi programında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, katılarak destek veren milli sporculara teşekkür etti ve yakın gelecekte Şile Belediyesi’nin sportif tesislerin sayısını artırarak, daha güzel, sağlıklı ve faydalı işlere imza atacağını belirterek, “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz fitness salonunda profesyonel eğitmenlerimiz ve profesyonel spor aletlerimiz bu alanı kullanacak hemşehrilerimiz için hazırlandı. Ayrıca Şile Spor Akademisi bünyesinde 23 farklı branşta faaliyet gösteren yaklaşık 40 eğitmenimiz var. 3 bine yakın evladımız Akademimizde eğitim görüyor. Özellikle ailelerimiz, evlatlarının eğitiminde ve gelişiminde fayda sağladıkları için mutlu olduklarını görmek bizleri de mutlu ediyor. Bir söz verdik, aynı hassasiyetle bu tür sportif faaliyetleri ve etkinlikleri elimizden geldikçe destekliyoruz. Şile’de deniz ve orman bir tarafta, zengin doğal güzellikler içerisinde spor yapabilmenin ayrı güzelliği var.” İfadelerini kullandı.

Uzman Eğitmenler Eşliğinde Haftanın 7 Günü Spor Hizmeti
Kapılarını 15 Haziran’da açan Şile Belediyesi Fitness Merkezi’nde, vücut geliştirme ve fonksiyonel antrenman olmak üzere 2 ayrı ana bölüm bulunuyor. Haftanın 7 günü açık ve 07:00 - 00:00 saatleri arasında konusunda uzman eğitmenler eşliğinde spor hizmeti veren Fitness Merkezi’nde, kişiye özel programlar hazırlanarak, amaca ve ihtiyaca yönelik çalışılarak üst düzey verim alınması hedefleniyor. 

Şile Belediyesi Fitness Merkezine hakkında bilgi edinmek ve kayıt olabilmek için Şile Spor Koordinatörlüğü’nü ziyaret edebilir veya (0 534) 500 66 19'dan bilgi alabilirsiniz.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.