ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Sahne, Sanatta ve Sporda Şile’nin!

Sahne, Sanatta ve Sporda Şile’nin!

30 Ağustos 2021 Pazartesi

 Şile Belediyesi koordinatörlüğünde, Şile Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa planlanan Şile Spor Akademisi toplam 15 farklı branşta sürdürdüğü yaz eğitim dönemini güzel bir törenle tamamladı. Eğitimlere katılan öğrencilere katılım ve başarı belgeleri Şile Kaymakamı Sayın Mehmet Nebi Kaya, Şile Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı tarafından teslim edildi.

1280 öğrencinin aktif spor eğitimi aldığı Şile Spor Akademisi kış dönemi çalışmalarına kısa bir aranın ardından devam edecek. Şile Belediyesi olarak, Şile'nin çocuklarını sanatla ve sporla yoğurmaya devam edeceğiz.

Şile’nin Sporcu Karakteri Oluşturulmaya Devam Edecek…

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Bugün burada Şile Belediyesi ve ilçemizdeki diğer tüm paydaş kurumlarımızla birlikte hayata geçirdiğimiz Spor Akademimizin yaz dönemi kapanış programı için bir araya geldik. Kısa bir zamanda ortaya çıkan bu güzel proje için emek harcayan tüm herkese gönülden teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı sporla buluşturmak, onlara spor ruhunu aşılamak ve zamanlarını sosyalleşerek geçirmelerini sağlamak için hayata geçirdiğimiz bu projeyi oldukça önemsiyorum. Kış döneminde de, önümüzdeki yaz döneminde de bu çalışmalarımızı geliştirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Çocuklarını bizlere emanet eden ve bu güzel projeye destek olan tüm ailelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Gençlerimizi Kıymetlendirmeye Devam Ediyoruz!

27-28 Ağustos Cuma ve Cumartesi günü Şile Gençlik Orkestrası ve Pop Müzik Grubu, Mert Yenihayat’ın performansı, 29 Ağustos Şile Spor Akademisi’nin yaz dönemi kapanışı ve Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası konseri ile Şile’de sanatla ve sporla uğraşan, hobi edinen, belki de gelecekte bu alanda uzmanlaşacak olan gençlerimizi kıymetlendirmeye devam ediyoruz.

Şile Spor Akademisi Yeni Sürprizlerle Geliyor…

Şile Belediye Başkanı Sayın İlhan Ocaklı’nın destekleriyle kurulan Şile Belediyesi Spor Koordinatörlüğü planlamış olduğu Şile Spor Akademisi ile ilklere imza atmaya devam ediyor. Özellikle ilk kez bu yıl hayata geçirilen dalga sörfü eğitimi ile hem öğrencilerin, hem de velilerin büyük ilgisini kazanan Şile Spor Akademisi 2022 yaz döneminde su sporlarında daha etkili bir eğitim programı hayata geçirecek. Özellikle Yelken ve Kano alanlarında da eğitim vermeye başlayacak olan Akademi, Şile’yi alternatif spor branşları arasında önemli bir noktaya taşıyacak.
 

Ali Komşusu’dan Mühtiş Gösteri 

Türkiye ve Balkan Jetski Şampiyonu Milli sporcu  Ali Komşusu’nun kendi yarış ekipmanlarıyla Şile Marina’da gerçekleştirdiği flyboard gösterisi ile hem çocukları hem de vatandaşları adeta büyüledi. Akademi öğrencilerinin de deneyimleme fırsatı bulduğu flyboard gösterisi büyük beğeni topladı.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.