ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

"Yaz Boyu Festival" Etkinlikleri Ağva Meydanında

"Yaz Boyu Festival" Etkinlikleri Ağva Meydanında

25 Temmuz 2022 Pazartesi

Ağva Geceleri Yıldızlar İle Şenledi
Şile Belediyesi, düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleri ile seçkin müzisyenleri ile sanat severlerle buluşturmaya devam ediyor. Ağva’da üç boyunca süren sahne etkinliklerinde 22 Temmuz Cuma akşamı başarılı ses sanatçısı Aydilge, 23 Temmuz Cumartesi akşamı Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi ve 24 Temmuz Pazar akşamı ise Türkân Kandıralı ve Ayşe Ekiz sahne aldığı konserlerle Ağvalılar eşsiz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Denizi, Ormanları, Şile Bezi ve Gastronomisi ile Zengin Şile’mizi İyi Müzik ile Buluşturuyoruz.”
Şile Belediyesi’nin Ağva Meydanı’nda düzenlediği 'Yaz Boyu Festival' etkinlikleri hakkında konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, "En güzel eserlerini ve harika performanslarını Ağva’da sergileyen değerli sanatçılarımız ve Ağvalı hemşehrilerimiz ile bu haftasonu 3 gün süresince bir araya geldik. Şile Belediyesi olarak arzumuz, sıcak yaz günlerinde, toplumun her kesimini zengin kültür ve sanat faaliyetleri ile buluşturmak. Hep beraber daha nice güzel etkinliklere imza atmayı ümit ediyoruz. Bizleri bu güzel gecelerde yalnız bırakmayan tüm Ağvalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Aydilge, Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi, Türkân Kandıralı ve Ayşe Ekiz Ağva’da “Yaz Boyu Festival” Sahnesinde…
Şile Belediyesinin Ağva Meydanında düzenlediği Yaz Boyu Festival etkinleri kapsamında 22 Temmuz Cuma akşamı ses sanatçısı Aydilge sahne aldı.  Çok sayıda müzikseverin katılımıyla gerçekleşen konserde, şarkıları ve özgün tarzı ile fark yaratan Aydilge’nin seslendirdiği şarkılara vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti. 

“Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi” Coşkusu
23 Temmuz Cumartesi akşamk  Ağva Meydanında sahne alan “Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi” etkinliği dinleyicilerden tam not aldı. Yılmaz Çelik ile Sıra Gecesi ekibi, Ağva Meydanı’nı dolduran müzikseverlere keyifli dakikalar yaşatırken, Anadolu türkülerine gönül vermiş usta ses sanatçıları Yılmaz Çelik ve Sıra Gecesi ekibinin performansı dakikalarca alkışlandı. 

Türk Müziği Severler Türkân Kandıralı ve Ayşe Ekiz İle Coştu
Ağva Meydanında düzenlenen etkinliklerin son akşamımda, Türkiye’nin en ünlü klarnet sanatçıları arasında yer alan Türkân Kandıralı ve Ayşe Ekiz sahne aldı. Klarnet üstadı Türkân Kandıralı yönetimindeki orkestra ve konuk sanatçı Ayşe Ekiz tarafından verilen eşsiz konserde, kulaklarda yer etmiş, unutulmaz Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Konser boyunca şarkılara eşlik ederek eğlenceli bir gece geçiren dinleyiciler  etkinliği düzenleyen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya teşekkürlerini ilettiler.

Türkan Kandıralı ve Niyazi Karataş’tan büyük Sürpriz…
Türkan Kandıralı’nın sahnesi güzel bir sürprizle başladı. Ağva’nın sevilen yüzü ve sesi Niyazi Karataş seslendirdiği eserlerle izleyicilere güzel dakikalar yaşattı.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.