ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şok Temizlik Çalışmaları Kapsamında Üç Günde Pırıl Pırıl Şile

Şok Temizlik Çalışmaları Kapsamında Üç Günde Pırıl Pırıl Şile

10 Haziran 2022 Cuma

Şile Belediyesi, ilçe genelinde, 7-8-9 Haziran tarihlerinde, Anadolu yakası belediyelerinin katılımı ve desteği ile gerçekleşen Şok Temizlik Etkinlikleri kapsamında, yol, durak, meydan yıkamaları, araçlı süpürme, konteyner yıkama ve tamir işlemleri, bordür boyama, kaba atık toplama, ot biçme işlemleri, cami temizlikleri gibi çalışmalar yürütülerek Şile, yaz sezonu öncesi pırıl pırıl hale getirildi.

Belediyenin zaten yıl boyunca düzenli şekilde verdiği temizlik hizmetlerinin yanı sıra, yaz dönemi öncesi tüm ilçede, diğer belediyeler ile birlik ve beraberlik içinde çalışarak daha kısa sürede daha fazla alanın temizliğini sağlamaları çok daha hızlı olmakla birlikte vatandaşın da taktirini topluyor.

Kardeş Belediyeler Ele Ele
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “Şile Belediyesi ile birlikte aralarında Beykoz Belediyesi, Çekmeköy Belediyesi, Pendik Belediyesi, Sancaktepe Belediyesi, Sultanbeyli Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Ümraniye Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi olmak üzere toplamda 9 Anadolu Yakası Belediyesinin yer aldığı “Şok Temizlik Çalışmalarımız ile Şile’mizin daha temiz ve pırıl pırıl bir görünüme kavuşması sağlandı. Her yıl gelenekselleştirdiğimiz ve kardeş belediyelerimizle birlikte yaptığımız bu hizmet bu yıl 3 ayrı güne yayıldı. Toplamda 110 araç ve 350-400 personel sirkülasyonunda, detaylı temizlik hizmetinin yapıldığı "Şok Temizlik Çalışmaları" ile Şile’mizin adına yaraşır biçimde tertemiz oldu. İlçemizi yoğun geçeceğini tahmin ettiğimiz turizm sezonuna hazırlamış olduk. Şile Belediyesi olarak Şile’mizi hep temiz tutacağız çünkü bizler Şile’mizi çok seviyoruz!” diye konuştu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Şile Her Zamankinden Temiz Olacak
Şile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı Temizlik İşleri Birimi ekiplerinin 9 Anadolu Yakası Belediyesi iş birliğinde, Şile genelinde gerçekleştirdiği yaz sezonu öncesi Şok Temizlik Çalışmalarının ilk gününde, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Şile 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi Açılışına katılmak üzere Şile'yi ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Şok Temizlik Çalışmalarını yerinde inceleyerek, “Anadolu Yakasındaki tüm AK Partili Belediyelerimizin katılımıyla oluşturulan Şok Temizlik ekibi ile Şile her zamankinden temiz olacak.” dedi. Birlik ve beraberlik içinde çalışan belediye personeliyle sohbet eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, emek veren tüm personele teşekkür ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.   

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.