ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

Şile'de Cumhuriyet Bayramı Coşkusu

samedi 30 octobre 2021

Cumhuriyetin 98. kuruluş yıl dönümünü Şile’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

Şile’de Cumhuriyet Bayramının 98. yılı kutlamaları Şile Belediye Meydanında 28 Ekim Perşembe günü gerçekleşen resmi tören ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri Atatürk anıtına çelenklerini sundu. Protokolün tam kadro toplandığı meydanda, okullar da Türk Bayrağı ve flamalarla katılım gösterdi.

Kutlamalar 29 Ekim günü Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen Tebrikat Töreni ile devam etti. Şile Belediyesi Müzik Okulu öğrencilerinin müzik dinletisi ve Milli Marşlarını seslendirmeleri ile başlayan programda; Kaymakam Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hv Albay Hazel Yılmaz, Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ve Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Ergar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle tebrikleri kabul ettiler.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen tebriklerin kabulü programın ardından kutlamalar Şile Stadyumunda gerçekleştirildi. Törende Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hv Sv Albay Hazel Yılmaz,Belediye Başkanı İlhan Ocaklı öğretmenlerin, öğrencilerin ve vatandaşların bayramlarını kutladılar.

Program Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı okunması ile devam etti. Günün önemine dair Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya’da törende konuşmasını gerçekleştirdi.

Şile Belediyesi Müzik Okulu Öğrencilerinden Anlamlı Konser

Protokol konuşmalarının ardından öğrencilerin çeşitli gösterileriyle devam eden programda ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir, kompozisyon etkinlikleri ve spor gösterileri gerçekleştirildi. Şile Belediyesi Müzik okulu öğrencileri üzerlerine giydikleri Ay Yıldızlı Bayrağımızı taşıyan kıyafetleriyle ve özel şarkılarıyla gerçekleştirdikleri konser ise izleyicilerin beğenisini aldı. Işık Üniversitesi Zeybek ekibinin gösterilerinin ardından okullar arası gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Tören tüm okulların resmi geçit töreniyle kutlamalar sona erdi.

Şile Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ağva’da düzenlenen kortej yürüyüşüne ise müthiş bir katılım sağlandı. Ağva Anadolu Lisesi önünden başlayan fener alayı yürüyüşüne bando takımı eşlik etti. Ağva’lıların soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gösterdiği fener alayında bandonun çaldığı marşlara hep bir ağızdan eşlik edildi.

Anlamlı Günde Tüm Cadde Işık Saçtı

Şile Belediyesi tarafından peyzaj, kent mobilyaları ve aydınlatmaların yürütüldüğü çalışmanın da bu anlamlı günde tamamlanmış olması Ağvalı vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Işıl Işıl olan yolda gerçekleşen fener alayı yürüyüşü Ağva Meydanında İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından sona erdi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.