ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği Açıldı

Şile Muharip Gaziler Derneği Temsilciliği Açıldı

3 Kasım 2021 Çarşamba

Şile’de, Gazilerin bir araya gelerek, iş ve işlemleri tek elden yürütebilmelerini sağlamak amacıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şile Temsilciliği bugün törenle Şile Kent Meydanı’nda açıldı.

Gaziler Sosyalleşecek ve Tek Çatı Altında Toplanabilecek
Şile Kent Meydanı’nda gerçekleşen Şile’de yaşayan Gazilerin, sosyalleşebileceği ve tek bir çatı altında toplanabileceği Muharip Gaziler Derneği Şile Temsilciliği açılışı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Ergar, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Kolluk kuvvet komutanları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul\Şile Temsilciliği Başkanı Saffet Peksoy, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ankara Genel Merkezi Başkan Yardımcısı Sebahattin Ünlüsoy, STK ve siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri, Gaziler ve Gazi yakınları, davetliler ve vatandaşların hazır bulunduğu geniş bir katılımcı kitlesi ile gerçekleştirildi. Törende Ümraniye Belediyesi Mehteran Topluluğu gösterisinin ardından, ebediyete intikâl eden şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu ve Gazilerin protokole plaket takdim etmesini takiben, açılış töreni konuşmaları yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Gazilerimizin Her Zaman Destekçisiyiz.”
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, törendeki konuşmasında Şile Belediyesi olarak yaptıkları bütün çalışmalarda vefa duygusunun gözetildiğini belirterek, Şile Belediyesi’nin Gazilerimize bugün olduğu gibi her zaman desteğe hazır olduğunu ve temsilciliğin Şile’ye hayırlı olması temennilerini iletti. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, "Gazilerimiz için güzel Şile’mizde her türlü imkânları seferber etmek suretiyle, atılması gereken adımları atıyoruz. Her zaman destekçisi olduğumuz Gazilerimiz için gerekenleri yapmaya da devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul\Şile Temsilciliği Başkanı Saffet Peksoy ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ankara Genel Merkezi Başkan Yardımcısı Sebahattin Ünlüsoy ise, desteklerinden dolayı Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya teşekkür etti.

 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.