ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Etkinlik Alanı'nda Simge Sağın ile Festival Konseri

Şile Etkinlik Alanı'nda Simge Sağın ile Festival Konseri

6 Ağustos 2022 Cumartesi

Şile Belediyesi’nin düzenlediği 33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin 6. gününde etkinlik alanında tanınmış ses sanatçısı Simge Şilelilerle  buluştu.

6 Ağustos Cumartesi akşamı Şile Etkinlik Alanı’nda (Marina Mevki) gerçekleşen etkinlikte, Cumhuriyet’in 100. yılı Şile Bezi tasarım, motif ve NFT yarışması lansmanının ardından sahne alan Simge Sağın, şarkılarını  konser alanında bulunan binlerce hayranı ile birlikte söyledi.

Festival Coşkusu Şile'nin Dört Bir Yanına Taşındı
33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali coşkusunu, sahneden Şile’nin dört bir yanına taşıyan başarılı ses sanatçısı Simge, alanı dolduran sayısız müziksevere benzersiz bir müzik ziyafeti sundu. Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali katılımcılarının coşkulu kalabalığın eşliğinde gerçekleşen konserde Simge Sağın, en popüler ve dillerden düşmeyen şarkılarını Şile’deki hayranları için seslendirerek, 7’den, 70’e kendisini dinleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Değerli Sanatçılarımızı Şileli Hemşehrilerimizle ve Misafirlerimizle Bir Araya Getirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz
Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Simge’ye festivale olan katkıları için teşekkür ederek, sanatçıya yerel ürünlerden oluşan hediyeleri takdim etti. Konser esnasında Şile Bezi fular ile şarkılarını seslendiren Simge dinleyicilerden büyük alkış aldı. Şile’yi çok sevdiğini dile getiren Simge, Şile Bezine olan beğenisini çocukluk anısını anlatarak izleyicilerle  paylaştı. 33. Uluslararası Şile Bezi kültür ve sanat festivalinde simgeyi misafir etmiş olmaktan mutluluklarını dile getiren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ‘’Şilemiz için  kültür ve sanat adına daha bir çok başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz. Değerli sanatçılarımızı Şileli hemşehrilerimizle ve misafirlerimizle  bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.’’  
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.