ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi Öğrencileri Doğayla Buluştu

Şile Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi Öğrencileri Doğayla Buluştu

16 Ekim 2021 Cumartesi

Şile Belediye Başkan İlhan Ocaklı Cumartesi gününü gençlere ayırdı. Belediye’ye ait sosyal tesislerde düzenlenen sabah kahvaltısı ile başlayan güne Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Şile Gençlik ve Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan ile 120’ye yakın öğrenci katılım sağladı. 
Kahvaltının ardından sıra yazdan kalma güneşli günün tadını çıkarmaya geldi. Şile’nin önemli yürüyüş rotalarından biri olan Sarıkavak’ta başlayan yürüyüş programı ile Başkan Ocaklı ve genç yol arkadaşları Şile’nin eşsiz doğasını ve sonbaharın güzelliklerini birlikte keşfettiler. 
Sarıkavak rotasındaki yürüyüşte spor ve muhabbet iç içeydi. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı gençlerle futbol oynarken, dinlenme zamanlarındaki sohbet ise hayli keyifliydi. 

Tüm Okullarımızla Benzer Programları İcra Edeceğiz.
Gençlerle güzel bir Cumartesi günü geçiren Başkan Ocaklı; “Gençlerimizle, çocuklarımızla buna benzer programları sıklıkla icra edecek, bir arada olmayı sürdüreceğiz.” diye başladığı konuşmasını “Ufak bir müjde vereyim, bu güzel programı tüm okullarımızla planlayacak, Şile Belediyesi olarak çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Okullarımızın eksiklerini, gençlerimizin taleplerini gücümüz yettiğince yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bu güzel Cumartesi gününü bizle paylaşan gençlerimize, öğretmenlerimize, kurum amirlerimize ve kıymetli kaymakamımıza teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle noktaladı.

Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi Öğrencilerine Spor Malzemesi Desteği

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın okul ziyareti esnasında gençlerin istemiş olduğu spor malzemeleri eksiksiz bir şekilde tamamlanarak, program esnasında teslim edildi. 
Basketbol-Futbol-Voleybol-Masa Tenisi ve Badminton ekipmanlarından oluşan malzemelerle öğrencilerimiz kampüs içerisinde eksiksiz bir şekilde spor yapabilecekler.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.