ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Dernekler Federasyonu Açılış Töreni Gerçekleşti

Şile Dernekler Federasyonu Açılış Töreni Gerçekleşti

11 Kasım 2022 Cuma

Açılış Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ın Teşrifleri İle Yapıldı 
Şile - Üsküdar Caddesi’ndeki Noter Binası yanında hizmete giren Şile Dernekler Federasyonu açılış törenine, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ın yanı sıra Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile Şile Belediye Meclis üyeleri, Şile Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Hilmi Eren, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, pek çok muhtar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Gürcan, ilçeye kazandırılan yeni oluşumun hayırlı olmasını dileyerek, resmi heyet ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’mizde Taş Üzerine Taş Koyma Gayretindeki Her Oluşumu, Derneği ve Vatandaşımızı Desteklerimiz İle Kucaklıyoruz.”
Açılışta konuşma yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile mahallelerinde kurulan tüm derneklerin, ilçeye sağladığı katkıların çok büyük olduğunu ifade ederek, “Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Mahmut Gürcan ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Nebi Kaya ile beraber Şile Dernekler Federasyonu’nun açılışını gerçekleştirdik. Şile Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Süleyman Hilmi Eren ve değerli yönetimini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İlçemizdeki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. İlçemizde taş taş üzerine koyma gayreti içerisinde bulunan her oluşumu, derneği ve vatandaşımızı desteklerimiz ile kucaklıyoruz. Şile Dernekler Federasyonu, ilçemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.  Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile’ye teşriflerinden ve  açılışa katılımalarından ötürü Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'a teşekkür ederek, Şile Bezi Kadın Kooperatifi üreticileri tarafından hazırlanan  hediye takdim etti.
 
Şile Belediyesi’nden Şile Dernekler Federasyonu’na Tam destek 
7 kurucu dernek ve 5 üye dernek ile bugün açılışı gerçekleşen Şile Dernekler Federasyonu merkezinin iç proje tasarımı, merkez içi tadilat tamiratı, temizliği, teknik eksiklerin giderilmesi ve mobilya destekleri Şile Belediyesi tarafından gerçekleştirilirken dernek yönetimi ve üyeler Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya desteklerinden ötürü teşekkür etti. 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.