ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile’de Zafer Coşkusu!

Şile’de Zafer Coşkusu!

30 Ağustos 2021 Pazartesi

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Şile’de de coşkuyla kutlanıyor.

Büyük Zafer kutlamaları dolayısıyla Şile Kaymakamlığı tarafından, Şile Belediye Meydanında sabah saatlerinde gerçekleşen resmi tören ile anma ve kutlama etkinliği düzenlendi. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, ilçe protokolü ve vatandaşlarımızın katılımıyla, Şile Belediye Meydanında “Büyük Taarruz”un 99. yıldönümü Resmi Tören gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları Resmi Tören İle Başladı

Resmi Tören Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve çok sayıda vatandaşın katılımları gerçekleşti. Belediye meydanında düzenlenen programda Atatürk Anıtı'na kurumları temsilen çelenk sunumu gerçekleştirildi. Törende Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası tarafından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Ağustos mesajının okunması ile son buldu. Tören programının ardından ile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve ilçe protokol üyeleri ile tebriklerini kabul etti.

Başkan İlhan Ocaklı: “İstiklâl Mücadelemizin Kahramanlarını Minnetle anıyorum.”

30 Ağustos Zaferi’nin Türk Milleti’nin en şanlı günlerinden birisi olduğunu belirten ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “950 yıl önce Malazgirt Zaferi ile yurt edindiğimiz Anadolu’nun ilelebet Türk Yurdu olacağını ilan eden Büyük Taarruz’un 99’uncu yıl dönümünde, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zaferi, Türkiye'nin geleceği için binlerce şehidin canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesinin sonsuza dek sönmemek üzere yakıldığı büyük bir zaferdir. Bu zaferi bize armağan eden İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını minnetle anıyorum.” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıldönümü Programı

Şile Belediyesi tarafından organize edilecek, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıldönümü kutlamaları kapsamında, saat 17.00’da bando eşliğinde Ağva kortej yürüyüşü, 20.30’da

Şile Kortej Yürüyüşü ve 21.30’da ise Şile Meydanı’nda “Türkan Kandıralı ve Ayşe Ekiz”ile 30 Ağustos Zafer Bayramı Konseri etkinliği ile kutlamalar devam edecek.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.