İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile’de Ön Kayıtlı, Halka Açık Doğa Yürüyüşü Programları Başladı

14 Aralık 2021 Salı

Şile Belediyesi, her yaş grubundan amatör veya profesyonel doğa yürüyüşü meraklılarıyla doğa yürüyüşü programlarına başladı. Katılımcılar hem spora teşvik ediliyor, hem de Şile’nin eşsiz doğasında, bol oksijen kaynağı parkurlarda yorgunluk ve streslerini atabiliyorlar.

Şile’nin Eşsiz Doğasını Keşfe Çıkın!

Şile Belediyesi’nin herkese sporcu olma fırsatı sunduğu ve Şile Spor Akademisi koordinasyonuyla gerçekleşen doğa yürüyüşü aktivitesi ortalama 60-90 dakika sürecek ve haftada 1 gün Cumartesi veya Pazar günleri olacak. Doğa yürüyüş programına kayıt yaptırarak, hem spor yaparak daha sağlıklı olabilir, hem de  ilçemizin eşsiz doğasını keşfe çıkabilirsiniz.

Kayıtlar Kontenjanla Sınırlı

Kaydı kontenjanla sınırlı tutulacak doğa yürüyüşü programlarına ön kayıt için marina mevkiinde yer alan Şile Spor Akademisi Spor Koordinatörlüğü Merkez Ofisi’ne uğrayabilir, (0534) 500 66 19 no’ lu telefonu arayarak ön kayıt yaptırabilirsiniz.