ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Bezi Festivali'nin 5. Gününde Sahne Haluk Levent'in

Şile Bezi Festivali'nin 5. Gününde Sahne Haluk Levent'in

5 Ağustos 2022 Cuma

Bu yıl 33.’sü düzenlenen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahneye çıkan sevilen sanatçı Haluk Levent, şarkılarını konser alanındaki binlerce kişiyle hep bir ağızdan söyledi.

Festivalin 5. Gününde Haluk Levent Rüzgârı Esti
Şile Belediyesi tarafından düzenlenen 33. Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan sevilen rock sanatçısı Haluk Levent, 5 Ağustos Cuma akşamı 22.30’da Şile Etkinlik Alanı’nda yer alan festival sahnesinin 5. büyük konuğu oldu.

Haluk Levent Şile’de Çok Büyük Coşku İle Karşılandı
1-7 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen festivalin, 5. Gününde sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent, vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Etkinlik Alanını dolduran coşkulu kalabalık, Haluk Levent’in şarkılarına eşlik etti. Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, ilk 3 şarkının ardından sahneye çıkarak, Haluk Levent’e festivale olan katkısı için teşekkür ederken ünlü sanatçıya sahnede Şile Bezi Bezi gömlek ve yerel ürünlerden oluşan hediyeleri takdim etti. Haluk Levent’in 33. Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne almasından büyük bir mutluluk yaşadığını dile getiren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı devamı gelecek olan konserlerin de müjdesini verdi. Şile Bezi gömleğini sahnede giyerek şarkılarını söyleyen sanatçı Haluk Levent büyük alkış topladı.

Festivalin Heyecan ve Coşkusu Simge, Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trio İle Devam Edecek
Konserde şarkılarını seslendirirken sahneden inerek vatandaşların arasına katılan Haluk Levent, hayranı Dilek Sabahyeli ile sohbet etti. Ünlü sanatçı, kendisinin hayranı olan Dilek Sabahyeli’ne birlikte klip çekimi sözü verirken, büyük bir coşkuyla devam eden konser sırasında Haluk Levent Şileliler’in enerjisi ile büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi. Büyük bir heyecan ve coşkuyla devam eden festivalde bugün (6 Ağustos Cumartesi) şarkıcı Simge Sağın sahne alırken, festivalin son gününde ise ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu ve Taksim Trio Şileliler’e unutulmaz bir gece yaşatacak.
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.