İlhan OCAKLI

Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Bezi Festivali'nin 3. Gününde Sahne Bora Duran'ın

3 Ağustos 2022 Çarşamba

Şile Belediyesi tarafından 33’üncüsü düzenlenen Uluslararası Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin 3. gününde sahne alan bora duran performansı ile dinleyicilerden tam not aldı.Bora duran konseri öncesi Şile Belediyesi tarafından hazırlanan Şile Bezi’nin Gelecek Vizyonu video sunumu festival alanını dolduran vatandaşlar tarafından büyük alkış topladı.

Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı sanatçı Bora Duran için günün anısına hazırlanan hediyeleri takdim etti. Şile Etkinlik alanını dolduran katılımcılara hitaben Bora Duran’ın Şile Bezi Festivalinde sahne almış olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ayrıca Bora Duran ve orkestrasının Şile Bezi gömlekler ile konseri icra etmelerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Konser boyu güçlü yorumu ve dillerden düşmeyen şarkıları ile Şile'ye müzik dolu bir gece yaşatan sanatçıya Etkinlik Alanını dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik etti.

Bora Duran'da Anne Sürprizi
Konserin ilerleyen saatlerinde Şile Belediyesi Musiki Cemiyeti Korosunda yer alan annesi Dilek Yalçınduran’ı sahneye çağıran Sanatçı Bora Duran, annesi ile ‘Unutamam Seni’ ve ‘Sevemedim Kara Gözlüm’ parçalarını seslendirdi. Düet izleyicilerden tarafından büyük bir coşku ile karşılanırken, Bora Duran ve annesi Dilek Yalçınduran’ın seslendirdiği parçalar dinleyicilerden tam not aldı.