ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesinden Lise Öğrencilerine Çanakkale Gezisi Etkinliği

Şile Belediyesinden Lise Öğrencilerine Çanakkale Gezisi Etkinliği

12 Mayıs 2022 Perşembe

Şile Belediyesi, Şilede eğitim gören lise  öğrencilerine  milli tarih, eşsiz doğa ve vatan kültürünün bir arada bulunduğu Çanakkale gezisi  turlarına başladı. 

Mayıs Ayı Boyunca Şanlı Çanakkale Zaferi Tarihini Görme İmkânı
Şile Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü anma etkinlikleri çerçevesinde Şile Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan  protokol kapsamında, Mayıs ayı boyunca lisede öğrenim gören öğrencileri düzenlenen turlar eşliğinde Çanakkale’ye götürmeye ve şanlı Çanakkale zaferi tarihini profesyonel rehberler eşliğinde aktarmaya başladı. Mayıs ayının ikici haftası ile birlikte başlanan Çanakkale gezi turunda, şehitlikler ve cepheler ziyaret ediliyor.  
Geziye katılan öğrenciler Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Şahindere Sargı Yeri Hastane Şehitliği ve Çanakkale Şehitler Abidesi gibi anıtları yerinde ziyaret etme olanağı bularak, vatan savunmasının kalbinin attığı Çanakkale’de milli ruhu hissetme imkanı buldular.

Şile Belediyesi’ne ve Başkan İlhan Ocaklı’ya Kültür Faaliyetleri İçin Teşekkür Edildi
Şile Belediyesi’nin düzenlediği Çanakkale gezi turuna katılarak, milli tarihe yerinde tanıklık etme fırsatını yakalayan öğrenciler, Çanakkale Boğazı’nın eşsiz manzarasının yanı sıra kültürel mirasları da yakından görmelerini sağlayan Şile Belediyesi’ne ve Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya sunulan eğitim ve kültür faaliyetleri için teşekkürlerini ilettiler. 

Öğrencilerin gezi öncesi uğurlanmasına katılan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, öğrencilere ve kültürel etkinliklere yönelik çalışmaların ara verilmeden devam edileceğini dile getirdi.
Mayıs ayı boyunca lisede okuyan öğrencilerin katılacağı Şile Belediyesi Çanakkale Gezi Turları sonbaharda da vatandaşlara yönelik olarak düzenlenecek.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.