Şile Belediyesi Yaza Veda Konserlerinin 2. Gecesinde Ömür Gedik Sahne Aldı

10 Eylül 2022 Cumartesi

Şile Belediyesi Yaza Veda Konserleri kapsamında Şile Kent Meydanı’nda sahne alan Ömür Gedik, birbirinden güzel şarkıları Kent Meydanı’nı dolduran dinleyicilerle seslendirdi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Sanatçımıza ve Bizleri Yalnız Bırakmayan tüm Hemşerilerimize Teşekkür Ediyoruz.”
Şile Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen ve birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konser sırasında sahneye gelerek sanatçı Ömür Gedik’e Şile Bezi’nden oluşan hediye sepeti ve çiçek takdimi yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı,“Yaza Veda Konserleri kapsamında bu akşam Ömür Gedik sahne alıyor. Sanatçımıza ve bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize, sizlerin muhteşem enerjisine teşekkür ediyoruz’’dedi. Hayvan hakları ile bir çok çalışmaya imza atan Ömür Gedik konser esnasında ayrıca Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya yaptıkları çalışmalara desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ünlü Sanatçı Ömür Gedik Sevenleriyle Şile'de Buluştu
Herkes tarafından sevilen şarkıları, özgün yorumuyla seslendiren Ömür Gedik konseri, alandaki çok sayıda Şileli için unutulmaz bir gece oldu. Şarkılarını zaman zaman hayranlarıyla beraber seslendiren Gedik, söylediği slow şarkılarla da sevenlerine duygusal anlar yaşattı.