Şile Belediyesi Spor Akademisi 2022 Yaz Dönemi Sona Erdi

11 Eylül 2022 Pazar

Üç Bine Yakın Öğrenci Eğitim Aldı
11 Eylül Pazar günü Şile Etkinlik Alanında düzenlenen programda 2021-2022 yaz döneminde eğitim alan öğrenciler ve veliler hazır bulunurken, kapanış programına halkın ilgisi de yoğun oldu. Toplam 23 farklı spor branşında eğitim alan üç bine yakın öğrenci karateden eskrime dalga sörfünden voleybol branşına kadar profesyonel eğitimcilerin liderliğinde 3 aylık bir eğitim sürecini tamamladı.

Öğrenciler İçin Dolu Dolu Bir Kapanış
Patlamış mısır ve pamuk şeker ikramının yapıldığı fotoğraf ve yüz boyama atölyeleri, jonglör gösterileri,  beceri parkurları gibi etkinliklerin yer aldığı programda sahne alan Burak Sezen sevilen şarkılarını Türk bayrakları eşliğinde öğrencilerle birlikte seslendirirdi. Judo, taekwondo ve jimnastik gibi branşlarda eğitim alan öğrenciler sertifika töreni öncesi gösteri yaparken, sergiledikleri performanslar izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Spor Hizmetimiz Her Alanda Devam Edecektir
Kapanış programında sertifika, onur belgeleri ve hediyeleri öğrencilere takdim eden Şile Belediye Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, öğrenciler ve aileleri ile birlikte tek tek anı fotoğrafı çekildi. Garnizon Komutanı Albay Hazel Yılmaz, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek’in de hazır bulunduğu programda konuşma yapan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ‘’Çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yönlendirmeye devam edeceğiz. Kurslarımıza katılan öğrencilerimizi ve ailelerini tek tek tebrik ediyorum. 2022-2023 kış döneminde profesyonel eğitimcilerimiz eşliğinde spor hizmetimiz her alanda devam edecektir’’dedi.