ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi Şile’nin Her Noktasını Güzelleştirmeye Devam Ediyor

Şile Belediyesi Şile’nin Her Noktasını Güzelleştirmeye Devam Ediyor

15 Eylül 2022 Perşembe

Şile genelinde yürütülen altyapı ve üstyapı proje çalışmaları kapsamında Şile Marina mevkiinde atıl şekilde bulunan oturma ve seyir alanı etkinlik alanı olarak yenileniyor. 

Şile Marina Mevkii Etkinlik Alanı Çok Yakında Hizmete Açılıyor
Şile Marina mevkiinde projelendirilen etkinlik alanı sayesinde Şileli vatandaşların ve ziyaretçilerin turizm vizyonuna uygun şekilde misafir edilmesi amaçlanıyor. Çalışmaları devam eden etkinlik alanında; ahşap oturma platformu, mini kafe, yeşil alanlar ve aydınlatma elemanları bulunacak. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’ye Uzun Yıllar Hizmet Edecek Şile Marina Mevkii Etkinlik Alanımızı En Kısa Sürede Tamamlayacağız.”
Proje alanında incelemelerde de bulunan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şilemizin doğasına uygun projeler üretmeye ve hizmete sunmaya devam edeceğiz. Marina mevkiinde atıl şekilde bulunan alanı gençlerimizin ve halkımızın hizmetine sunmak adına çalışmalarımız hızla devam ediyor. En kısa zamanda projemizi halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Şile Yepyeni ve Fonksiyonel Bir Etkinlik Alanı Daha Kazanıyor
Tamamı Şile Belediyesi öz kaynakları ile yürütülen çalışmalar kapsamında hasar görmüş olan mevcut ahşap görünümlü dış mekan zemini vatandaşlar tarafından daha faal ve konforlu bir şekilde kullanılması amacıyla yeniden tasarlandı. Etkinlik alanı yeni oluşturulacak olan oturma bankları, peyzaj ve aydınlatma düzenlemesi ile daha cazip hale gelerek alanda bulunacak olan kafesiyle de dört dörtlük eksiksiz bir hizmet verecek.

Kısa bir zamanda hizmete açılacak olan yeni etkinlik alanı ile Şile turizm ve üst yapı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek projelerini ilçenin dokusuna uygun olarak tasarlamaya devam edecek. 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.