ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Belediyesi’nden Anlamlı Program

Şile Belediyesi’nden Anlamlı Program

17 Mayıs 2022 Salı

Engelli bireylere sosyal alanlarda çözümler sunan sürdürülebilir çalışmalar gerçekleştiren Şile Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Şile Belediyesi Çamlık Mercanköşk Sosyal Tesisleri'nde 100'e yakın engellinin katılımı ile bir kutlama programı düzenlendi. 

Etkinliğe; Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Çakıcı, Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, STK temsilcileri ve Şile’de yaşayan engelli bireyler ile aileleri katıldı. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Engelleri Hep Birlikte Aşacağız!”
Programda konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Engelleri aşılamaz sananlara, engelli bireylerin sabırla ve azimle elde ettiği başarıları göstermek gerektiğini vurgulayarak, Şile Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları da bugünden itibaren birer birer planlayarak, engelleri birlikte aşacağız.” dedi.
 
Doyasıya Eğlendiler…
Hem çocukların hem de ailelerinin eğlenceli dakikalar geçirdiği programda; Şile İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Şile Halk Eğitim Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim gören ve ayrıca temel eğitimini evde tamamlayıp ara veren engelli çocuklar için, neşeli müzikler eşliğinde yüz boyama, balon şişirme, Şile Bezi’ne el baskısı gibi etkinlikler gerçekleştirilirken, “Bir Dilek Tut” köşesinde de dilekler fanusa atıldı ve toplu hatıra fotoğrafı çektirildi ve günün anısına çeşitli hediyeler dağıtıldı.   

“Elimizi Hiç Bırakma Başkanım”
Etkinlik sırasında Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün hazırladığı “Bir Dilek Tut” köşesinde engelli bir bireyin ilettiği “Elimizi hiç bırakma Başkanım” mesajı ise günün en anlamlı paylaşımlarından bir tanesi oldu.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.