ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi Ekipleri İş Başında

Şile Belediyesi Ekipleri İş Başında

22 Eylül 2021 Çarşamba

 Şile Belediyesi’nin tüm müdürlükleri ile planlandığı yaz çalışmalarının yeni durağı olan Geredeli Mahallesi’ndeki çalışmalar tamamlandı.

Şile Belediyesi Geredeli Mahallesi’nde…

Şile Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz, adım adım yerinde hizmetin bir yansıması olan “Yaz Çalışmaları” kapsamında Geredeli Mahallesi’nde; ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları, ot biçme ve peyzaj çalışmaları, park onarım ve bitkilendirme çalışmaları, cami temizliği, asfalt yama ve kilit taş onarımı, genel bakım onarım ve de sağlık taraması çalışmaları tamamlandı.

 Çocuklara Hediyeler, Yetişkinlerle İstişare

Gerekli çalışmalar Şile Belediyesi ekipleri tarafından yapılırken, Geredeli Mahallesi sakini yetişkinleri ve çocuklar ile bir araya gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, mahalle sakinleri ile istişarelerde bulundu, uzun aradan sonra yüz yüze eğitim heyecanı yaşayan öğrencilere hediyeler dağıttı.

Şile Belediye Başkanı Ocaklı: “Mahalle Mahalle Tüm Ekibimizle Hizmet Üretiyoruz.”

Şile Belediyesi 2021 yaz çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi veren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Şile Belediyesi olarak, en büyük sevdamız olan Şile’miz için sokak sokak, mahalle mahalle planladığımız çalışmalarımızı gerçekleştirmek için bugün Geredeli Mahallemizdeyiz. Şile Belediyesi olarak mahalle mahalle tüm ekibimizle hizmet üretiyoruz. Bu güzel ilçe için hizmet üretmeye var gücümüzle devam edeceğiz. Şile Belediyesi olarak, kaliteli ve konforlu hizmet olanaklarını vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan İlhan Ocaklı: “Elimizden Gelenin En İyisi İçin Gece Gündüz Çalışıyoruz!”

Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan İlhan Ocaklı, “Bu çalışmalara emeği geçen başta Şile Belediyesi’nin tüm ekipleri olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Halka hizmet ederken, çalışmalarını  'Gönül Belediyeciliği' ve 'Hizmette Eşitlik’ ilkeleriyle yürüttüklerini ifade eden Başkan İlhan Ocaklı, “Bizler, Şile'mizin temsilcisi ve hizmetkârıyız. Bu anlayışla Şile'mize hizmet için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gece gündüz çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çalışmalarımız ilçemizdeki tüm mahallemizde devam edecek.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.