ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

Şile Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Gerçekleştirdi

Şile Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Gerçekleştirdi

24 Kasım 2021 Çarşamba

Şile Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Gerçekleştirdi 

Şile Belediyesi tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programında ilçede görev yapan tüm öğretmenler ve kamu protokolü bir araya geldi. Şile Belediyesi tarafından hazırlanan ve Alev Sağlık tarafından seslendirilen Ne Güzelsin Şile parçası ile başlayan program selamlama konuşmaları ve İlter Burak Kalay tarafından hazırlanan Türk Sanat Musikisi dinletisi ile devam etti. Yoğun bir katılımın yaşandığı programda ilçede görev yapan öğretmenler keyifli saatler geçirdi.

TSM Sanatçısı İlter Burak Kalay ve Orkestrası Sahne Aldı

Şile Belediyesi tarafından Şile Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Garnizon Komutanı Hv. Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Ergar, Şile İlçe Emniyet Müdürü Hazım Gümüş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, İlçe Müftüsü Metin Akbaş, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Bedrettin Naim Arslan ile ilçe protokolü, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Şehit öğretmenler anıldı. Gecede Türk Sanat Müziği’nin önemli eserlerine hayat veren ünlü sanatçı İlter Burak Kalay sahne alarak, orkestrası ile birlikte seslendirdiği ezgilerle dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Geceye katılan öğretmenlere Şile Belediyesi tarafından ayrıca 24 Kasım tarihine anlam katacak Öğretmenler Günü hediyeleri de takdim edildi.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Değerli Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutluyorum.”

Gecede konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum ve meslek hayatınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.