ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Şile Belediyesi 2022 Ocak Ayı Meclis Toplantısı İlk Oturumu Gerçekleşti

Şile Belediyesi 2022 Ocak Ayı Meclis Toplantısı İlk Oturumu Gerçekleşti

4 Ocak 2022 Salı

Şile Belediye Meclisi Ocak ayı 1’inci olağan toplantısı, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında 3 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 14:30’da Şile Kültür Merkezi Nikah Sarayında salgın önlemlerine uygun bir şekilde yapılan oturum ile tamamlandı.

2022 Yılının İlk Olağan Toplantısı Gerçekleşti

3 Ocak 2022, Pazartesi günü; Şile Nikâh Sarayı'nda saat 14.30’da Şile Belediyesi Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı başkanlığında yeterli çoğunluk sağlanarak gerçekleşen toplantıda gündem maddeleri olan,

1. 2022 Yılı Meclis Çalışma Takvimi

2. Denetim Komisyonu Üye Seçimi

3. Sözleşmeli Ücret Teklifi

4. Fazla Çalışma Ücreti

5. Saklıburun Tepesi Taşocağı Rehabilitasyon Ve Tabiat Parkı Rekreasyon Projesinin

4342 Sayılı Mera Kanunun 14/C (Kamu Yatırımı) Maddesi Kapsamında

Değerlendirilmesi

6. Dilek ve Temenniler

...görüşülerek mevcudun oy birliği ile ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’ye ve Bizlere Yakışır Şekilde Çalıştıkları İçin Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum.”

Oturumdaki konuşmasına 2022 yılının halka huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ederek ve Ocak ayı takvim günleri içindeki önemli gün ve haftaları anarak başlayan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı sözlerine, Şile adına birlik ve beraberlik içinde olumlu adımlar atmaya devam edeceklerinin altın çizerek devam etti ve görev aldıkları süre içerisinde hep aynı hassasiyetle Şile’ye hizmet etmenin gayreti içinde olunacağını vurguladı. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Değerli Şile Belediye Meclisi Üyelerine ve de Müdür arkadaşlarıma, göstermiş oldukları performanstan dolayı, Şile’ye ve bizlere yakışır şekilde çalıştıkları ve çalışmayı sürdürecekleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Şile’mize Fındık Desteği, Çiftçilerimize Tarımsal Üretim Desteği ve Mahallelerimize 10 Adet Yeni Halı Saha Kazandırılacak!

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile Belediye Meclisi’ne, 2021 Aralık ayında Ankara’da gerçekleştirdikleri Bakanlıklar düzeyindeki temaslar hakkında bilgiler de verdi. Başkan İlhan Ocaklı, “3 Aralık 2021 Cuma günü yaptığımız başkent Ankara ziyaretimizde, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet M. Kasapoğlu ile bir araya geldik. Kendileriyle hem Şile’de devam eden projeler hem de önümüzdeki dönem içerisinde Şile’de hayata geçirilecek çalışmalarla alâkalı verimli görüşmeler yaptık. Ele alınan konular arasında ilçemize fındık desteği ile somut adımlar atılması, ilçemizdeki tarımsal üretim çalışmaları desteklenmesi ve de 10 Adet yeni halı sahanın Şile ilçemize kazandırılması oldu. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi. Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 30 Aralık 2021 Perşembe günü Şile’ye bir ziyaret gerçekleştiren İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya’nın desteğiyle de Şile adına güzel adımlar atılmaya devam edileceğini belirtti.

Gündem Maddeleri Oy Birliği İle İlgili Komisyonlara Havale Edildi

Gündemde yer alan maddelerin görüşülerek, ilgili komisyonlara havalesinin Koronavirüs tedbirleri kapsamında yapıldığı Şile Belediye Meclisi 2022 Ocak ayı birinci olağan toplantısı Belediye Meclisi’nde grubu bulunan parti temsilcilerinin görüşlerinin dinlenmesiyle sona erdi. Şile Belediye Meclisi'nin bir sonraki toplantısı  5 Ocak 2022, Perşembe günü saat 14:30’da yapılacak.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.