Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Şile Belediyesi 2021 Şubat Ayı Meclis Toplantısı Birinci Oturumu Gerçekleşti.

2 Şubat 2021 Salı

Şile Belediyesi 2021 Şubat Ayı Meclis Toplantısı Birinci Oturumu Gerçekleşti.

Şile Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısının 1. oturumu salgın önlemlerine uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Gündem maddeleri arasında; tarife rüsuma ek madde eklenmesi, Şile ilçesi Balibey Mahallesi, Tepe Sokak’ın bir kısmına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, İstanbul İli, Şile İlçesi, Oruçoğlu Mahallesi, 1678/1 ve 1672/1 parselde yer alan mezarlık alanına ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği gibi maddelerin ele alındığı toplantı, Belediye Meclisinde grubu bulunan parti temsilcilerinin dilek ve temennilerinin dinlenmesiyle sona erdi.

Bize Aktarılan Tüm Tavsiyeleri Rapor Haline Getirdik
Korona virüsü tedavisi sonrası görevine dönen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, sözlerine “Sağlık sağlık sağlık. Bu işin şakası yok. Tedbirli olmak, tedbiri de asla elden bırakmamak gerekiyor.” diyerek başladı. Şile Belediyesi olarak kendilerine Şileli vatandaşlar tarafından aktarılan bütün tavsiyelerin rapor haline getirildiğini, yapılması gündeme alınan imalatların hızla tamamlanarak ilçeye kazandırılmasını ön gördüklerini ve Şile’nin hizmetine sunma niyetinde olduklarının altını çizdi.

Şile’nin Menfaatleri Doğrultusunda İlerliyoruz
Küresel salgın süresinde gerek dünya genelinde gerekse de Türkiye'de, genç yaşlı herkesin zor günler geçirdiğini aktaran Başkan İlhan Ocaklı, “Ortak çözüm üreterek mağduriyetlerin giderilmesi konusunda hakkaniyete uygun bir şekilde, bir katma değerimiz olması konusunda var gücümüzle çalışmaktayız. Herkesin birbirine ihtiyacı var. Bu ilçenin menfâatine her ne var ise Âllah onu yapandan râzı olsun.” diye konuştu. İlhan Ocaklı yaptığı konuşmada ayrıca, “Hepimiz Şile’nin menfaati için uğraşıyoruz. Burada yapılması gereken her çalışmanın hakkını vereceğiz. Yavaş yavaş ve doğru adımlarla, Şile’nin menfaatleri doğrultusunda ilerliyoruz. Çözüm noktasında ne gerekiyorsa yapılıyor.” ifadelerine yer verdi.

Bir araya gelinerek, ortak akılla Şile'nin sorunlarını disipline etmek temel amacını taşıdıklarını söyleyen Ocaklı, Şile’ye yapılacak her konudaki yatırım çalışmasının bu güzel ilçe için çok önemli olduğunun bir kez daha altını çizdi.