ŞILE Hava Durumu

İlhan OCAKLI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Kıymetli hemşehrilerim;

Sizlerin teveccühü ve tercihi ile Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğimden bu yana, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Şile’yi ve bölgemizi geleceğe en doğru şekilde taşıyabilmek için gerekli yatırımların ve projelerin hayata geçirilmesi için var gücümüzle ve ilk günkü heyecanımızla çalışmaya devam ediyoruz. Çünkü biz Şile’yi çok seviyoruz.
İlhan OCAKLI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Şile'ye Anlamlı Ziyaret

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan Şile'ye Anlamlı Ziyaret

31 Aralık 2021 Cuma

30 Aralık Perşembe günü Şile Esenceli ve Doğancılı Mahalleleri’ne ziyaret gerçekleştiren İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya ve İstanbul Milletvekili Sayın Tülay Kaynarca, mahalleli ile bir araya gelerek bölgenin ihtiyaçlarını yerinde inceledi ve kamu kurum amirleri ile istişarelerde bulundu. Görüşmede Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya' nın yanı sıra Bölge Müdürleri, Kolluk Kuvvet Komutanları, Şile Belediye Başkan Yardımcıları, STK ve Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum Amirleri, davetliler ve vatandaşlar hazır bulundu.

 Vali Yerlikaya: Şile'nin Her Zaman Destekçisi Olacağız

Bölge halkına hitaben yaptığı konuşmada sıcak karşılamadan ötürü memnuniyetini dile getiren İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya Şile’nin İstanbul için önemli bir yer teşkil ettiğini ve Şile için yapılacak olan her hizmetin destekçisi olacaklarını dile getirdi.
Sayın Valimize ve Vekilimize Destekleri İçin Teşekkür Ediyorum

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın Esenceli Mahallesi ziyaretinde yaptığı konuşmada "İstanbul Valimiz Sayın Ali Yerlikaya Beyefendi ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Tülay Kaynarca Hanımefendi ile Esenceli ve Doğancılı Mahallelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahallelerimizin ve ilçemizin ihtiyaçlarının giderilmesi için hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Valimizi ve Milletvekilimize ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

 Şile'de Yapılan Projeler ile İlçedeki Gelişmeler Hakkında Bilgi Verildi

Esenceli ve Doğancılı Mahallelileri ile sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyaret esnasında bölge halkının talepleri dinlenirken ilçe adına da yararlı bir sürecinin başlatıldığının müjdesi veridi. Daha sonra Şile Belediye Başkanlığı’nda devam eden temaslarda Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’ya ayrıca Şile’de yapılan projeler ve ilçedeki gelişmeler hakkında bilgi aktardı. Muhtarlar Derneği’nin ziyareti ile son bulan ziyaret Şile ilçesi ve bölge halkı adına verimli geçti.

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.