ŞILE Hava Durumu

Özgür KABADAYI

ŞİLE BELEDİYE BAŞKANI
Teşekkürler Şile!

Bu zafer, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm Şile halkının da zaferi. Her bir oy, değişime olan ihtiyacı, özgürlük ve demokrasiye olan inancı temsil ediyor. Artık, bizim için çok çalışma vakti, Şile için tam yol ileri!
Özgür KABADAYI

Güncel ihale bulunmamaktadır.

İhale Arşivi için tıklayınız

Güncel etkinlik bulunmamaktadır.

Tüm Etkinlikler

Heyecan Dolu Açılış Maçıyla Teke Mahallesi Halı Sahası Göz Kamaştırıyor

Heyecan Dolu Açılış Maçıyla Teke Mahallesi Halı Sahası Göz Kamaştırıyor

25 Mayıs 2023 Perşembe

Başlama Vuruşu Başkan İlhan Ocaklı’dan

Şile Belediyesi, gençlerin sağlıklı bir şekilde büyümelerine ve sporla tanışmalarına olanak sağlamak amacıyla hizmetlerine büyük bir hızla devam ediyor. Teke Mahallesi'nde yapılan ve toplamda 800 m²'lik bir alana sahip olan halı saha, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklının başlama vuruşu ile Milli futbolcu İbrahim Üzülmez'in de aralarında bulunduğu özel bir karşılaşma ile açıldı.

Gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine olanak tanıyacak spor yatırımlarını kesintisiz olarak sürdüren Şile Belediyesi, gençlerin ve çocukların spora olan ilgisini artırmak, sosyal ve fiziksel gelişimlerine destek olmak amacıyla projeler üretmeye devam ediyor.  Gençlik ve Spor Bakanlığının desteği ile tamamlanan halı saha, heyecanlı bir maç ile törenle hizmete girdi. İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut ile Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, BBP Şile İlçe Başkanı Birkan Ege, siyasi parti gençlik kolları başkanları, mahalle muhtarları ve gençlerin de aralarında bulunduğu ilk futbol müsabakasının yıldız oyuncusu ise Milli futbolcu İbrahim Üzülmez oldu. 

Spor Yatırımlarımıza Aralıksız Devam Edeceğiz

Gençlerin taleplerini karşılamak ve çok daha iyisini sunmak için çalıştıklarını belirten Başkan Ocaklı, açılışı yapılan halı saha ile bu amaca hizmet eden bir projeyi tamamlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.  Milli Futbolcu İbrahim Üzülmez ile halı sahanın açılışını yapmanın heyecanını vurgulayan Başkan Ocaklı, “Millî futbolcumuz İbrahim Üzülmez ve gençlerimizle birlikte Teke’de Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle tamamladığımız halı sahamızda ilk maçımızı oynadık. Teke’de futbol dolu bir akşam geçirmemize ortak olan ve bizi sahada terleten tüm gençlerimize teşekkür ediyorum. Onlar için Şile Belediyesi olarak spor yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi. 

Teke’de Başkan Ocaklı ve İbrahim Üzülmez’den Futbol Şov

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle Şile Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan halı sahada oynanan ilk maç heyecan dolu dakikalara sahne oldu.  Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın da forma giyerek başlama vuruşunu başlattığı maçta, Millî futbolcu İbrahim Üzülmez, Şileli gençlerle birlikte kıran kırana mücadele etti. 

Çalışmalar 1 Ayda Tamamlandı

Şile Belediyesi tarafından Teke Mahallesi'ne gençlerin spor yapmaları ve boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlama amacıyla toplam 800 m2 alan üzerinde Mayıs ayında yapımına başlanan halı saha, aynı ay içinde tamamlanarak hizmete girdi.  40m x 20m ölçülerinde alana inşa edilen halı saha, saha zemin tesviye çalışmaları, mıcır serimi, saha çevresi profil montaj çalışmaları, taşıyıcı profillerin antipas ve sentetik boyaları yapımı, saha çevresi tel örgü imalatı, kendinden çizgili çim halı montajı, kale direkleri montajı ve üst kaplama filesi yapım aşamalarının ardından 25 Mayıs’ta ilk maç düdüğü ile hizmete girdi. 
 

Onay kodu gönderirken problem oldu. Daha sonra tekrar deneyin.
Sorry, we have a problem while sending e-mail. Please try later.
Lütfen, size gönderilen onay kodunu giriniz.
Please, enter code we send you.
Lütfen en az bir bildirim türü seçin.
Please select at least one notification channel.
Bu bilgilerle kayıtlı bir e-bülten üyeliği mevcut, lütfen başka bir taneyle deneyin.
This email address already registered. Please, try other e-mail adress.
Lütfen gerekli bilgileri giriniz.
Please enter mandatory fields.
Lütfen gerekli alanları doldurunuz. Please fill al required values.
İşleminiz başarıyla gerçekleşti, teşekkürler.
Thank you, your your process is done.
Onay kodunu yanlış girdiniz. Please enter right code that we send you.